Jumbo Lenzenvloeistof Harde Lenzen 250ml

Jumbo contactlensvloeistof voor harde lenzen is een alles in één systeem voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van je harde lenzen. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

CE-markering - Europese conformiteit

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  All-in-one lenzenvloeistof harde lenzen

  Ingrediënten

  • Komplexon III
  • cosmocil 0.0005%
  • poloxamer 407
  • borax/boric acid buffer

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Plastic - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Was uw handen en droog deze goed af voordat u de lenzen verder aanraakt. Vul de lenshouder alvast met Jumbo contactlensvloeistof. Neem de lens uit het oog en leg deze vervolgens in de handpalm, vervolgens 5 à 10 druppels Jumbo contactlensvloeistof op de lens aanbrengen en wrijf daarna beide kanten van de lens voorzichtig schoon gedurende ca. 30 seconden. Spoel de lens hierna goed af met Jumbo contactlensvloeistof en plaats de lens vervolgens in de reeds gevulde lenshouder. Voor een grondige en optimale dagelijkse desinfectie dient u de lenzen minimaal 6 uur in de lenshouder te laten staan. Hierna kunnen de lenzen direct worden ingezet. Indien gewenst kunt u de lenzen vóór het inzetten bevochtigen met enkele druppels Jumbo contactlensvloeistof.

  Bewaren

  Na gebruik de fles goed afsluiten en bewaren op kamertemperatuur, niet boven 25°C. Bescherm de fles tegen zonlicht. Na opening is de contactlensvloeistof maximaal 3 maanden houdbaar.

  Veiligheid

  Belangrijk: gebruik deze vloeistof uitsluitend voor harde contactlenzen. Reinig de lenshouder altijd grondig na gebruik. Raak de opening van de fles niet aan om zodoende verontreiniging van de contactlensvloeistof te voorkomen. Gebruik de contactlensvloeistof nooit meerdere keren. In geval van oogirritatie direct uw arts of contactlensspecialist raadplegen. Contactlensvloeistoffen altijd buiten bereik van kinderen houden. Gebruik de contactlensvloeistof nooit na de vervaldatum.

   Over de fabrikant

   Jumbo.com

   Contactgegevens:

   Ridam Care B.V.
   Broekdijk West 18
   3621 LV Breukelen
   NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.