...loading
Jumbo Mandarijnen en Bananen Productfoto  72x72
Jumbo Mandarijnen en Bananen Productfoto  72x72
Jumbo Mandarijnen en Bananen Productfoto  72x72
Jumbo Mandarijnen en Bananen Productfoto  360x360

Jumbo Mandarijnen en Bananen

3142 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

De mandarijn is een heerlijke citrusvrucht, groeit aan de mandarijnenboom en is afkomstig uit China. De mandarijn heeft een heerlijke zoete smaak en is te herkennen aan zijn oranje schil en vruchtvlees.

De mandarijn is wat kleiner dan de sinaasappel, maar wel wat sneller te pellen, omdat ze wat losser in hun schil zitten! Hierdoor is de mandarijn ideaal voor je kids als stuk fruit, maar uiteraard ook heerlijk als snelle vitaminebom voor jezelf! De mandarijn is heerlijk om zo uit het handje te eten of doe wat stukjes door de yoghurt met muesli! Daarnaast is de mandarijn heerlijk in tal van vruchtsalades samen met kiwi, banaan, meloen! Of probeer de mandarijn is te dompelen in vloeibare chocolade...hmmmm!

Je kunt de mandarijn het beste buiten de koelkast bewaren op een koele, droge plek.

De schil van citrusvruchten is behandeld om een betere houdbaarheid te garanderen, u vindt dit terug op de verpakking. Wilt u product met een onbehandelde schil kunt u kiezen voor biologisch citrus.

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


Inspiratielijstjes met dit product