...loading
Jumbo Paprika en Courgette Productfoto  72x72
Jumbo Paprika en Courgette Productfoto  360x360

Jumbo Paprika en Courgette

1582 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

De rode paprika valt onder de categorie vruchtgroenten en samen met zijn familie de groene en gele paprika worden het ook wel blokpaprika's genoemd. De rode paprika is de bekendste paprika van allemaal! Deze paprika staat bekend om haar zachte en zoete smaak in combinatie met een prachtige rode glans!

De rode paprika kun je koken of bakken, maar is ook heerlijk om rauw te eten! Het is super lekker in salades en voegt ook altijd een frisse kleur toe! Het is ook lekker op een boterham met kaas of gewoon zo lekker rauw uit het vuistje! Daarnaast is de paprika heerlijk in stukjes samen met vlees aan een spies op de grill. Ook leent de paprika zich heel goed voor tal van roerbakgerechten! De paprika geeft altijd een prachtige kleur mee aan ieder gerecht!
Voor gebruik even de paprika spoelen met koud water, de bovenkant eraf snijden en vervolgens de zaadlijsten verwijderen. Daarna kun je de paprika in gewenste reepjes snijden.


Je kunt de rode paprika het beste op een koele plaats bewaren, maar niet in de koelkast. Ze behouden dan het beste hun smaak. De paprika is dan wel ruim een week te bewaren.

Nederlandse vlag

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.