Laden...

Jumbo Wegwerp BBQ

Jumbo eenmalige barbecue is direct klaar voor gebruik en handig om mee te nemen. Onze eenmalige barbecue is compleet met grillrooster, saté grillschaal, bruine aanmaakblokjes en briketten.

  Uitgebreide productinformatie

  Bereidingsmethode

  Tips: om aanbakken te voorkomen het grillrooster insmeren met (olijf)olie en vlees of vis regelmatig keren. Marinades kunnen aanslag op het rooster veroorzaken dus gebruik hiervoor de grillschaal.

  Zet de eenmalige barbecue op een vuurbestendige, beschutte en veilige plaats. Prik de 2 voorgestanste luchtgaten aan de zijkanten van de barbecue door met een mes, schaar of ander puntig voorwerp. Zorg ervoor dat de aanmaakblokjes verspreid liggen op de papieren zak (de zak hoeft niet verwijderd te worden) en steek op een veilige manier de aanmaakblokjes door het rooster heen aan. De barbecue is na ongeveer 20 minuten klaar voor gebruik als de briketten een wit laagje hebben en er in het midden van de briketten een rode gloed te zien is.

  Doven van de barbecue
  De eenmalige barbecue na gebruik met water of zand doven en na afkoeling deponeren in de afvalbak.

  Veiligheid

  Let op! Plaats de eenmalige barbecue altijd op een vuurbestendige ondergrond. Niet geschikt als tafelbarbecue. Let op! Houd kinderen buiten bereik van de barbecue. Let op! Zorg altijd voor een goede rookafvoer indien u in een gesloten ruimte grilt. Let op! Laat de brandende eenmalige barbecue nooit onbeheerd achter. Let op! De hete eenmalige barbecue niet aanraken of verplaatsen. Let op! Gebruik géén aanmaakvloeistof om de eenmalige barbecue aan te steken.

   Over de fabrikant

   jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product