Laden...
Jumbo Witte Asperges 500g Productfoto ID Shot 72x72
Jumbo Witte Asperges 500g Productfoto Angled - Front, Left, Top 72x72
Jumbo Witte Asperges 500g Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Witte Asperges 500g

369
500 g (7,38/kilo)

De asperge is een super lekkere groente die niet meer is weg te denken. Er zijn witte en groene asperges. De witte asperge groeit onder de grond en wordt uit het licht gehouden. De witte asperge staat ook wel beter bekend als het witte goud. De groene asperge groeit boven de grond en heeft juist wel licht gezien.

De asperges zijn zacht van smaak en hebben een kenmerkend aroma. De groene asperge is wat pittiger van smaak dan de witte. Gekookte asperges zijn super lekker met een plakje ham en een gekookt eitje! Maar je kan ze ook koud verwerken in verschillende salades of roerbak de asperges samen met wat verse tuinkruiden! Asperges kook je 8 - 10 minuten in een pan waar de asperges compleet in kunnen liggen, vul de pan met water totdat ze net onder water liggen.

Het beste kun je de asperges zo vers mogelijk eten. Je kunt ze ook eventueel een paar dagen nog bewaren in een vochtige handdoek in de koelkast. Let wel op dat asperges een zwavelhoudende stof bevatten dat ervoor zorgt dat je urine sterker gaat geuren nadat je de asperges hebt gegegeten.

Nederlandse vlag

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Witte asperges

  Bereidingsmethode

  Tips:• Was de asperges en snijd de onderste houtachtige stukken er af (± 2 centimeter).• Schil de asperges van boven naar beneden.• Bewaar de stukjes en schillen voor het trekken van bouillon, als basis voor een soep of je sausje.• Gebruik geen aluminium pan, asperges verkleuren er (zwart) in.

  Bewaren

  Gekoeld bewaren (max. 7°C).

  • Land van oorsprong: Nederland

  Over de fabrikant

  Jumbo.com

  Contactgegevens:

  Verpakt voor:Jumbo Supermarkten B.V.Antwoordnummer 100725460 VB Veghel

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.