Laden...
Jumbo Witte Asperges Geschild 400g Productfoto ID Shot 72x72
Jumbo Witte Asperges Geschild 400g Productfoto Angled - Front, Left, Top 72x72
Jumbo Witte Asperges Geschild 400g Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Witte Asperges Geschild 400g

599
400 g (14,98/kilo)

De asperges worden al duizenden jaren gebruikt en werden vroeger gebruikt door de Egyptenaren om overledenen te eren! De asperge is tegenwoordig een super lekkere groente die niet meer is weg te denken! Speciaal voor jou zijn deze asperges al voor je geschild. Lekker makkelijk!

Er zijn witte en groene asperges. De witte asperge groeit onder de grond en wordt uit het licht gehouden. De witte asperge staat ook wel beter bekend als het witte goud. De groene asperge groeit boven de grond en heeft juist wel licht gezien.

De asperges zijn zacht van smaak en hebben een kenmerkend aroma. De groene asperge is wat pittiger van smaak dan de witte. Gekookte asperges zijn super lekker met een plakje ham en een gekookt eitje! Maar je kan ze ook koud verwerken in verschillende salades of roerbak de asperges samen met wat verse tuinkruiden! Asperges kook je 8 - 10 minuten in een pan waar de asperges compleet in kunnen liggen, vul de pan met water totdat ze net onder water liggen.

Het beste kun je de asperges zo vers mogelijk eten. Je kunt ze ook eventueel een paar dagen nog bewaren in een vochtige handdoek in de koelkast. Let wel op dat asperges een zwavelhoudende stof bevatten dat ervoor zorgt dat je urine sterker gaat geuren nadat je de asperges hebt gegegeten.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Witte asperges geschild

  Bewaren

  Bewaren in de koelkast.

  • Land van oorsprong: Zie verpakking

  Over de fabrikant

  Eet 2 ons groenten en 2 stuks fruit per dag.

  www.jumbo.com

  Contactgegevens:

  Jumbo Supermarkten
  Veghel

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product