Loading...

Garden Goods

Natural beauty

Ontdek nieuwe beautylijn Garden Goods

Natuurlijk helpen wij je bij Jumbo om biologisch en vegan te eten, maar we gaan een stapje verder… Vanaf nu kun je ook voor vegan, proefdiervrije en biologische beautyproducten van Garden Goods bij Jumbo terecht. Ontdek een gloednieuwe lijn artikelen: van shampoo, handzeep tot een heerlijke bodylotion. Alle fijne producten van Garden Good bevatten natuurlijke producten. En dat merk je. Niet alleen ruiken de producten heerlijk, het voelt ook goed op je huid en in je haar.

Probeer de producten

Een unieke verpakking

Voor de verpakking hebben we onze handen ineen geslagen met tekenares Meggy Lemmens. Zo heb je ook nog eens ontzettend mooie producten in de badkamer staan.

 

Alle producten van Garden Goods

Douche, bad Shampoo, conditioner Handzeep, handcrème Bodylotion, bodymilk Alles
Bekijk het assortiment

Garden Goods

Komt tot rust en dichterbij de natuur met de nieuwe cosmeticalijn van Garden Goods. De producten zijn geïnspireerd op de mooiste bloemen, kruiden en vruchten vanuit de natuur. Deze cosmetica lijn is verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten en is daarnaast ook nog eens 100% Vegan. Zo maak je een bewuste keuze voor de natuur en een verwenmoment voor jezelf. Vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.

92-98% Natuurlijke oorsprong Met biologische ingrediënten Vegan 100% RPET fles, tubes 55% post consumer plastic