Nu ook echt HEMA online

HEMA maakt goed design betaalbaar

Hoera, 't is feest! 

Er is er een jarig en dat kun je zeker wel zien met deze feestartikelen. Of je je verjaardag nu groot of klein viert, de slingers en feestdeco maken je feestje compleet. Versier je huis met slingers en ballonnen, hang vlaggetjes op en vertel iedereen dat er iets te vieren is. Proosten doe je natuurlijk met bijpassende wegwerpbekers, vrolijk en wel zo makkelijk. Met deze kleurrijke feestversieringen fleur je het huis op en breng je bij iedereen het feestgevoel naar boven.

Liefde voor design

HEMA staat voor optimistisch en design mét een knipoog. Van onze dagelijkse basics tot vrolijke cadeautjes en artikelen om je tafel feestelijk aan te kleden. Alles met een herkenbaar design van HEMA. Ontworpen in Amsterdam, al sinds 1926.

Bekijk dit product

Kwaliteit voor iedereen

We geloven dat goede producten je leven makkelijker maken. Zoals onze waxinelichtjes die gemaakt zijn van de beste kwaliteit paraffine. Of onze slimme, stapelbare glazen.

Bekijk dit product

Populaire producten

Altijd een goede prijs

Al onze producten hebben eerlijke en ronde prijzen. HEMA kent meer dan 50 dagelijkse, onmisbare producten die blijvend laag geprijsd zijn. Zo maken we kwaliteit en goed design bereikbaar voor iedereen.

Bekijk dit product

Goed voor de planeet

Bij HEMA vind je steeds meer producten van duurzaam katoen, bio-plastic en gerecyclede materialen. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Bekijk dit product

Alle producten van HEMA

Ontdek bij Jumbo het assortiment van HEMA. Van kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei en nog veel meer...

Bekijk het volledige assortiment

Handig lijstje

We hebben alle Hema producten verzameld in een handig lijstje. Van huishoudartikelen tot kantoorartikelen en artikelen voor je feestje.

HEMA maakt goed design betaalbaar

Bij HEMA geloven we dat goed design voor iedereen betaalbaar moet zijn. HEMA staat voor optimistisch, simpel, toegankelijk en typisch Nederlands. En dat zie je terug in onze artikelen.

Alle artikelen worden door HEMA zelf ontwikkeld. Van feestartikelen, tot servies en panty’s. Al sinds 1926 verkoopt HEMA deze artikelen in haar eigen winkels. En nu ook bij Jumbo. Zo maken we het leven van klanten nóg iets leuker en makkelijker.

Liefde voor design  Kwaliteit voor iedereen Altijd een goede prijs
Goed voor de planeet
Ontdek welke Jumbo winkels HEMA verkopen