Tweede schaatsbaankaartje gratis bij aankoop van 2 Unox producten

Met de Olymische winterspelen, die op 4 februari van start zijn gegaan, én het 25-jarig bestaan van de elfstedentocht is 2022 een bijzonder schaatsjaar. Jumbo en Unox willen daarom heel Nederland op de schaatsen krijgen, met of zónder natuurijs. Om dit te bereiken, krijg je bij aankoop van 2 Unox rookworsten of Unox soep in zak het tweede schaatsbaankaartje gratis.

Zo werkt de actie

De actie loopt van woensdag 2 februari tot en met dinsdag 1 maart 2022.*

Koop twee Unox rookworsten of Unox soep in zak in jouw Jumbo winkel of op Jumbo.com Bewaar de kassabon met unieke code. Bij een bestelling op Jumbo.com ontvang je een losse flyer met daarop de code. Download de Sprint app om je code te verzilveren. Volg de stappen in deze app en ontvang een digitale voucher. Lever de digitale voucher in bij de kunstijsbaan en ontvang bij aanschaf van 2 kaartjes het tweede kaartje gratis bij een van de 20 aangesloten kunstijsbanen.

*De digitale voucher kun je inwisselen tot eind maart 2022. Dit kan verschillen per kunstijsbaan. De Jaap Eden baan in Amsterdam en IJssportcentrum Eindhoven doen niet mee met deze actie.

Download de Sprint app Bekijk de actievoorwaarden

Met deze actieproducten kun je aan de actie meedoen

Kies twee actieproducten in een van onze winkels of op Jumbo.com en doe mee.

Veelgestelde vragen

Wat is de looptijd van deze actie?

Bij welke kunstijsbanen kan ik mijn digitale voucher verzilveren?

Wat zijn de actievoorwaarden?

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!