Loading...
< Alle merken

Jumbo Veggie Chef

De lekkerste vleesvervanger

Bekijk het assortiment

Ontdek de veelzijdige vleesvervangers van Veggie Chef

Heb jij de Veggie Chef producten al eens geprobeerd? Dit zijn lekkere alternatieven voor vlees en vis die je eenvoudig bereidt tijdens de maaltijd. Van de meest populaire vleessoorten hebben we een heerlijke vegetarische of veganistische variant. Dus ideaal voor flexitariërs en vegetariërs die een bewuste keuze willen maken, maar ook kiezen voor een makkelijke en snelle maaltijd.

Nieuw: Filet American van Veggie Chef

Niet van echt te onderscheiden! Deze vega filet americain van Veggie Chef heeft dezelfde smaak en structuur. Lekker op brood of op een toastje bij de borel. Verkrijgbaar in twee verschillende smaken.

Filet American wortel Filet American Martino

Populaire vleesvervangers van Veggie Chef

Met vega gehakt kun je alle kanten op. En een vega hamburger is ook lekker makkelijk. Dit zijn de meest populaire vleesvervangers van Veggie Chef.

Uitgelicht: Veggie Chef Falafel Balletjes

Een pitabrood gevuld met falafel is een echte traktatie. Met de Veggie Chef falafelballetjes wordt het extra makkelijk om dit lekkere recept te maken. Sausje erbij en smullen maar.

Bekijk het product

Alle producten van Veggie Chef

Ontdek alle vegetarische en vegan producten van Veggie Chef. Zo wordt vlees of vis vervangen wel erg makkelijk. En lekker bovendien.

Bekijk het hele assortiment

Over Veggie Chef

Wat goed dat je meer wilt weten over vleesvervangers. Dat is namelijk een gezonde keuze voor je jezelf, maar je draagt ook nog een steentje bij aan het milieu. Jumbo helpt je daarom graag met het Veggie Chef assortiment vleesvervangers. Zo kunnen we samen het verschil maken voor een beter milieu en dierenwelzijn. 

Meer dan 50 verschillende vleesvervangers. Vegetarische en vegan opties voor iedereen. Altijd makkelijk en snel te bereiden. En nog lekker ook.