Mycosan - Kalknagel behandelset 5ml

Mycosan Kalknagel behandelset is een medisch hulpmiddel om kalknagels aan vingers en tenen te behandelen en te voorkomen. De behandelset bestaat uit een precisiekwast, 10 nagelvijlen en een behandelschema.

Mycosan heeft een unieke 3-voudige werking. De doelgerichte werking stopt snel de ontwikkeling van de schimmel die de kalknagel veroorzaakt. Het product dringt door in de nagel en verbetert de structuur waardoor de natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld. Op de nagel vormt zich een beschermend laagje wat voorkomt dat andere nagels besmet worden. Mycosan Kalknagel behandelset is actief vanaf de eerste keer dat het aangebracht wordt. Het is kleurloos en droogt binnen 1 minuut.

Mycosan is geschikt voor diabetici en kinderen vanaf 4 jaar. Indien u zwanger bent, dient u Mycosan alleen te gebruiken onder toezicht en op aanraden van een huisarts. Mycosan kan worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding. Mycosan Kalknagel dient niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen.

Lees voor gebruik de ingesloten gebruiksaanwijzing.


Wanneer en hoe te gebruiken?

Te gebruiken bij

Mycosan behandelt en voorkomt kalknagels (witte oppervlakkige onychomycose (WSO) en distale laterale subunguale onychomycose (DLSO)) aan vingers en tenen.

Dosering

Gedurende 4 weken 2x daags een kleine druppel. Na 4 weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig uitgegroeid. De aangetaste nagel 1x per week vijlen.

Gebruiksadvies

Voor gebruik de nagel schoon en droog maken en eventuele nagellak verwijderen.

Maak voor een succesvol resultaat de volledige behandeling altijd af. Gedurende 4 weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. Een kleine druppel is voldoende. Laat het serum 1 minuut drogen. Na 4 weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid. Let op: knijp zachtjes in de tube.

Vijlen is belangrijk. Na een week behandelen met Mycosan Kalknagel behandelset, start u voorzichtig met het vijlen van het aangetaste oppervlak van de nagel met de bijgeleverde vijltjes. Door het vijlen dringt het serum nog beter door in de nagel voor beter en optimaal resultaat. Elke vijl slechts eenmaal gebruiken om verspreiding van de infectie te voorkomen.

Knijp voorzichtig in de tube en sluit de tube goed na gebruik. Zie de ingesloten gebruiksaanwijzing voor een volledig gebruiksadvies en een behandelschema. Uitsluitend bedoeld voor lokaal, uitwendig gebruik.

Leeftijd

Vanaf 4 jaar.

Wanneer moet u oppassen met het gebruik van dit middel?

Niet te gebruiken bij

Gebruik dit middel niet in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

Risicowaarschuwing

Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen.

Wanneer moet u uw huisarts raadplegen? (Raadpleeg uw huisarts bij)

Stop onmiddellijk met de behandeling als u tekenen van irritatie ziet. Raadpleeg uw huisarts als de problemen blijven bestaan.

Meer over dit middel

Netto inhoud in ml

5

Toedieningsvorm

Serum

Verpakkingsvorm

Tube

Samenstelling

Aqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimethyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.

Medische classificatie

Medisch hulpmiddel

Hoe bewaart u dit middel?

Bewaaradvies

 • Buiten zicht en bereik van kinderen houden
 • Bewaren tussen 5 en 25 graden Celsius

Houdbaarheid

 • Controleer verpakking voor actuele houdbaarheidsdatum.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op:


25-06-2018

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Mycosan Behandelset 5 ml

  Veiligheid

  consult_your_doctorsafe_breastfeeding

   Over de fabrikant

   https://www.pietercil.com/nl

   Contactgegevens:

   Pietercil Barends BV
   Jan Leenvaartlaan 38-48
   3065 DC Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.