Laden...

Neutral Shower Gel Parfumvrij 250ml

Neutral Shower Gel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. 0% parfum en 0% kleurstof. Neutral, dat voelt goed!

- Neutral Shower Gel bevat 0% parfum en 0% kleurstof
- Deze parfumvrije shower gel is dermatologisch getest en goedgekeurd
- Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
- Deze milde shower gel is pH-huidneutraal
- Verrijkt met voedende ingrediënten en geschikt voor de droge huid
- De Neutral Shower Gel is geschikt voor dagelijks gebruik

Verfris en verschoon je huid met de Neutral Shower Gel, een milde formule die speciaal ontwikkeld is voor degenen met een makkelijk irriterende en gevoelige huid. Douchen zoals het hoort: verkwikkend en verfrissend, zelfs voor de gevoelige huid. Neutral Shower Gel is geschikt voor elk huidtype en vrij van parfum en kleurstof. De pH-huidneutrale formulering zorgt ervoor dat je iedere dag van je douche kan genieten.

Deze douchegel van Neutral bevat 0% parfum en 0% kleurstoffen die de huid kunnen irriteren. Vuil, olie en andere onzuiverheden kunnen effectief verwijderd worden tijdens het douchen. Doordat de shower gel verrijkt is met voedende ingrediënten, zal je met een kalm en gezuiverde huid achtergelaten worden die ook nog eens comfortabel en zacht aanvoelt.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Geen van de producten van Neutral bevatten daarom toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen namelijk het risico op huidirritatie.

Naast deze showergel, biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen. Probeer ook eens de Neutral Shampoo voor je haarverzorging.
Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Nordic SwanGreen Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  SHOWER GEL

  Nordic Swan - Nordisk miljømærkning - 590 025

  • Land van oorsprong: Polen

  Over de fabrikant

  Neutral

  www.neutral.nl

  www.unilever.com

  Contactgegevens:

  Unilever Dept ER
  Wirral CH63 3JW UK
  www.unilever.com

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.