Laden...
Omo Vloeibaar Wasmiddel Kleur 20 Wasbeurten Productfoto ID Shot 72x72
Omo Vloeibaar Wasmiddel Kleur 20 Wasbeurten Productfoto Label 72x72
1+1 gratis
Geldigvan
27-02t/m26-03
Omo Vloeibaar Wasmiddel Kleur 20 Wasbeurten Productfoto ID Shot 360x360

Omo Vloeibaar Wasmiddel Kleur 20 Wasbeurten

449
1000 ml (4,49/liter)

Omo Wasmiddel Kleur is geschikt voor bonte en gekleurde was. Met behulp van waskrachtversterkers wast Omo door en door schoon, zelfs in een kort wasprogramma.
• Met waskrachtversterkers
• Wast door en door schoon in 30 minuten
• Geschikt voor korte wasprogramma's
• Voor alle textielsoorten, behalve wol en zijde
• Zorgt ook op een lage temperaturen voor schone was
• Goed voor 20 wasbeurten

Omo is al jaren een vertrouwd wasmiddelenmerk in Nederland en was al jarenlang door en door schoon. Met de 30 minuten technologie wast Omo nu ook schoon op korte wasprogramma's (vanaf 30 minuten, exclusief spoelen en centrifugeren). Het verwijdert allerlei soorten vlekken effectief. Zo was je door en door schoon, ook snel. Met Omo bespaar je tijd en hou je tijd over voor andere dingen. Omo wasmiddel capsules zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat je minder nodig hebt.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen.
  • <5%:eEnzymen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum, polycarboxylaten, zeep, butylphenyl methylpropional, citronellol, benzisothiazolinone.

  Bereidingsmethode

  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Omo Kleur voor je gekleurde was, Omo Wit voor je witte was. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact.
  Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Omo: de slimme manier van stralend schoon.

   www.omowastdoorendoorschoon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.