Toegankelijkheid links

Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren Productfoto ID Shot 72x72
Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren Productfoto ID Shot 360x360

Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren

3299
1 (32,99/stuk)

De Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel met leuke en vriendelijke Disney Frozen-figuren plaatst de kracht van goed reinigen in kleine handjes. Deze oplaadbare elektrische tandenborstel heeft extra zachte borstelharen voor kleine mondjes en is verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B. Download de app zodat uw kinderen leren om 2 minuten te poetsen zoals aanbevolen door tandartsen en om ze de juiste mondverzorgingrountines aan te leren waar ze hun hele leven voordeel van zullen hebben.

  Uitgebreide productinformatie

  Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren Productfoto Jumbo Creative 180x180
  Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren Productfoto Jumbo Creative Detail 180x180
  Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren Productfoto Jumbo Lifestyle 180x180

  Bereidingsmethode

  Tandartsen raden aan uw tandenborstelkop iedere 3 maanden te vervangen, of als de borstelharen vervagen en versleten zijn, voor een betere reiniging.

  Veiligheid

  Dit apparaat bevat batterijen die niet kunnen worden vervangen. Controleer het snoer regelmatig op beschadigingen. Breng de oplaadeenheid naar een Oral-B Braun Service Center als het snoer beschadigd is. Een beschadigde of niet-functionerende eenheid mag niet langer gebruikt worden. Niet bedoeld voor gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of personen met verminderde fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten, behalve onder toezicht van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Over het algemeen raden wij u aan het apparaat buiten bereik van kinderen te bewaren. Kinderen moeten het apparaat onder toezicht gebruiken, om te voorkomen dat zij ermee gaan spelen. Als het product gevallen is, dient de opzetborstel te worden vervangen voor het volgende gebruik, ook als er geen zichtbare schade is. Plaats of bewaar de oplader niet op een plek waar hij in een bad of wasbak kan vallen of erin getrokken kan worden. Plaats de oplader niet in water of een andere vloeistof. Pak de oplader niet op als deze in het water gevallen is. Haal direct uit het stopcontact. Probeer het product niet aan te passen of te repareren. Dit kan brand, elektrische schokken of verwondingen veroorzaken. Raadpleeg uw winkelier voor reparaties of neem contact op met een Oral-B Service Center. Haal het apparaat niet uit elkaar, behalve voor het verwijderen van de batterij. Zorg er bij het verwijderen van de batterij voor dat de positieve (+) en negatieve (-) polen elkaar niet raken. Steek geen voorwerpen in openingen van het apparaat / de oplaadeenheid. Raak de stekker niet met natte handen aan. Dit kan tot elektrische schokken leiden. Trek altijd aan de stekker om hem uit het stopcontact te halen en niet aan het snoer. Gebruik dit product alleen voor de doeleinden waarvoor het bedoeld is. Gebruik geen opzetstukken die niet door de fabrikant zijn aanbevolen. Raadpleeg uw tandarts voorafgaand aan het gebruik als u onder behandeling bent voor een tandheelkundig probleem.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.