Otalgan Oorspray 50ml

Oorspray voor goede oorhygiëne en reiniging van het oor.

Otalgan Oorspray is een zeezoutoplossing, die het oorsmeer vloeibaar maakt en daardoor makkelijk te verwijderen is. Wattenstaafjes, die het oorsmeer naar het trommelvlies toe kunnen duwen, hoeven bij gebruik van Otalgan Oorspray niet gebruikt te worden. Voor uitwendig gebruik. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Kan elke dag gebruikt worden. Geschikt voor dragers van hoortoestellen.

CE-markering - Europese conformiteit

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Aqua
  • maris sal
  • nitrogen

  Bereidingsmethode

  Toepassing
  1. De veiligheidsdop bij gebruik niet van de sproeidop afhalen. Het spuitbusje rechtophouden en de sproeidop 1 seconde indrukken.
  2. Masseer daarna 10 sec. de onderkant van het oor.
  3. Houdt het hoofd schuin, zodat overtollige vloeistof uit het oor kan weg vloeien en veeg het schoon.
  4. Na gebruik de sproeidop altijd reinigen met warm water. De sproeidop kan eventueel verstopt raken doordat het zout aan de binnenkant kristalliseert. Als dit voorkomt, haal de sproeidop van het flesje af en leg deze 30 minuten in warm water.

  Veiligheid

  Niet gebruiken in geval van oorontsteking, pijn, perforatie van het trommelvlies, gebruik van trommelvliesbuisjes of in het algemeen bij duizeligheid of wanneer u ooit aan het oor of het trommelvlies bent geopereerd. Bij twijfel uw behandelend arts raadplegen. Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Ozonvriendelijk.

   Over de fabrikant

   www.vemedia.nl

   Contactgegevens:

   Vifor SA
   Rte de Moncor 10
   CH-1752
   Villars-sur-Glâne

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.