Palmolive Naturals Melk & Amandel 300ml

Geef je handen de zorg die ze nodig hebben met Palmolive Naturals Melk & Amandel Handzeep. De handzeep is verrijkt met melkproteïnen en amandelextract. Het is zowel reinigend als hydraterend, en laat je handen heerlijk ruiken.

Kies voor de natuur
De dermatologisch geteste Palmolive Naturals Melk & Amandel Handzeep bevat 100% natuurlijke extracten om zowel voor je handhuid als voor de natuur te zorgen. Geschikt voor de hele familie en voor ieder huidtype, de milde en zeepvrije formule heeft naast een verzorgend effect ook een verzachtend effect dat je handen na het wassen zijdezacht laat aanvoelen.

Balans en hydratatie
De formule van Palmolive Naturals Melk & Amandel Handzeep houdt het natuurlijke evenwicht van je handhuid in balans en bevat hydraterende melkproteïnen om je handen gevoed en gehydrateerd te houden. De natuurlijke extracten van amandelen laten naast deze grondige verzorging ook een heerlijk zoete geur achter.

Over Palmolive
De missie van Palmolive is om de natuur binnen handbereik te brengen en je te inspireren meer balans te vinden in je dagelijkse hectische leven. Met een klein beetje natuur wil Palmolive je helpen om je weer meer mens te voelen.
Palmolive producten zijn ontwikkeld voor mensen die zoeken naar verzorgingsproducten die rekening houden met je huid en met de planeet. Alle Palmolive Naturals producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en hebben zo min mogelijk impact op het milieu."

Palmolive "Melk & Amandel" is een zachte, zeepvrije formule met amendelextract en melkproteïnen. Hygiëne en verzorging voor je handen! Dermatologisch getest.

Green DotSociety of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Wascrème voor de handen

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 1 PET

   Over de fabrikant

   www.palmolive.eu.com

   www.palmolive.eu.com

   Contactgegevens:

   COLGATE-PALMOLIVE
   PL-58-100-Świdnica

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.