Perskindol - Active Gel 100ml

Perskindol Active is een medisch hulpmiddel met verkoelende eigenschappen dat specifiek is aanbevolen voor verlichting en verzachting van pijn zoals spierpijn en milde pijn als gevolg van een blessure.

Perskindol Active heeft een tweevoudige werking: eerst een verkoelend en verzachtend effect, vervolgens helpt het insmeren om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen. Perskindol Active kan gemakkelijk aangebracht worden op de huid zonder vetvlekken achter laten. De verkoelende gel is op basis van menthol en essentiële oliën en bevat geen parabenen.

Perskindol Active is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Gebruik Perskindol Active niet bij bekende overgevoeligheid voor of allergische reactie op salicylaten of andere ingrediënten uit de samenstelling. Breng de gel niet aan op open wonden of op de huid rondom de ogen. Dek de gel niet af en gebruik het niet in combinatie met verband. Niet gebruiken bij kinderen onder 5 jaar en als voorzorgsmaatregel, ook niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Lees voor gebruik de ingesloten gebruiksaanwijzing.


Wanneer en hoe te gebruiken?

Te gebruiken bij

Pijn verlichting voor spieren en gewrichten.

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar: in dunne laagjes aanbrengen. Meerdere keren per dag, afhankelijk van de behoefte, het betreffende lichaamsdeel insmeren.

Gebruiksadvies

Tube goed sluiten na ieder gebruik. Na 21 dagen continu gebruik, wordt een pauze van 3 dagen aanbevolen. Perskindol Active gel kan gemakkelijk aangebracht worden op de huid zonder vetvlekken achter te laten. Wanneer gebruikt zoals aangegeven blijven handen en kleding vetvrij.

Leeftijd

Vanaf 5 jaar.

Wanneer moet u oppassen met het gebruik van dit middel?

Niet te gebruiken bij

Perskindol Active gel niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor of allergische reactie op salicylaten of andere ingrediënten uit de samenstelling. Niet aanbrengen op open wonden of op de huid rondom de ogen. Bij oogcontact veelvuldig spoelen met water. Niet afdekken en niet gebruiken in combinatie met verband. Niet gebruiken bij kinderen onder de 5 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Wanneer moet u uw huisarts raadplegen? (Raadpleeg uw huisarts bij)

Wanneer er zich ongewenste bijwerkingen voordoen, stop dan met het gebruik van het product. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan de huisarts of apotheker.

Meer over dit middel

Netto inhoud in ml

100

Toedieningsvorm

Gel

Verpakkingsvorm

Tube

Samenstelling

Isopropyl Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris olie, Citrus Aurantium Dulcis olie, Gaultheria Procumbens leaf olie (bevat methyl salicylaat), Citrus Aurantium Bergamia olie, Citrus Medica Limonum olie, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis leaf olie, Lavandula Angustifolia olie, Geraniol, Citronellol, Limoneen, Citral, Linalool.

Bevat geen parabenen.

Medische classificatie

Medisch hulpmiddel

Hoe bewaart u dit middel?

Bewaaradvies

 • Buiten zicht en bereik van kinderen houden
 • Bewaren beneden 25 graden Celsius

Houdbaarheid

 • Controleer verpakking voor actuele houdbaarheidsdatum.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op:


16-05-2018

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Perskindol Active gel 100 ml

  Veiligheid

  do_not_use_pregnancynot_use_when_breastfeeding

   Over de fabrikant

   https://www.otc-medical.nl/en/home

   Contactgegevens:

   OTC Medical B.V.
   Markt 30
   2611 GV Delft
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.