Pink Lady Appels 6 Stuks 1000g

De Pink Lady komt oorspronkelijk uit Australië en is ontstaan door de Lady Williams en de Golden Delicious met elkaar te kruisen. De Pink Lady staat bekend om haar verleidelijke uitstraling en smaak. Door de speciale roze kleur, sappige smaak en het unieke hartvormige roze stickertje onderscheidt de Pink Lady zich van de andere appelsoorten en maakt het tot een zeer bijzondere appel. De Pink Lady wordt daarom ook vaak gekoppeld aan de liefde en romantiek van Valentijnsdag!

De Pink Lady is een extra zoete appel met stevig vruchtvlees in een knapperig jasje. De Pink Lady is een super lekkere appel om zo uit het vuistje te eten, maar ze is ook heerlijk in tal van andere warme en koude gerechten.

De Pink Lady is rijk aan vitamine C, antioxidanten, vezels en bestaat voor 80% uit water. Wist je dat de meeste vitamine C van de appel in haar schil zit? De Pink Lady is een echte diva en wil zo ook behandeld worden, dus ga er voorzichtig mee om.

Je kunt de Pink Lady op kamertemperatuur 1 tot 2 weken bewaren. In de koelkast kun je de Pink Lady enkele weken bewaren. Tip: voordat je de Pink Lady gaat opsmikkelen wel even een uur van te voren uit de koelkast halen, zo komt de smaak het beste tot zijn recht.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Appels
  Pink Lady Appels 6 Stuks 1000g Productfoto 180x180
  Pink Lady Appels 6 Stuks 1000g Productfoto 180x180
  Pink Lady Appels 6 Stuks 1000g Productfoto 180x180
  • Land van oorsprong: Frankrijk

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.