Prodent Kids Tandpasta 0-6 jaar Woezel & Pip 75ml

Prodent Kids Woezel & Pip milde tandpasta biedt bescherming tegen gaatjes.

•Maak het tandenpoetsen leuker met Prodent Kids Woezel & Pip tandpasta
•Kindertandpasta met fluoride
•Prodent Kids tandpasta is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar
•Beschermt tanden tegen gaatjes en tanderosie
•Tandpasta voor kinderen met een zachte, milde smaak
•Naspoelen is niet nodig met deze Woezel & Pip tandpasta

Prodent Woezel & Pip kindertandpasta is speciaal voor baby's en peuters van 0-6 jaar. Het melkgebit is extra gevoelig voor gaatjes en gaatjes kunnen gevolgen hebben voor het blijvende gebit. Prodent adviseert om met poetsen te beginnen vanaf het doorbreken van de eerste tandjes. Woezel & Pip tandpasta heeft een fluoridegehalte dat is aangepast aan de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Het fluoride versterkt het glazuur en helpt zo gaatjes te voorkomen. De tandpasta heeft een zachte, milde smaak.

Begin al bij het doorkomen van de eerste melktand met twee keer daags poetsen. Volg hierbij deze stappen: zet je kind op schoot, waarbij het hoofd tegen je borst rust. Gebruik een peutertandenborstel en begin met een heel klein beetje tandpasta die bij de leeftijd past, zoals Prodent Kids Woezel & Pip tandpasta. Begin de tanden heel zacht te poetsen met cirkelvormige bewegingen en zorg ervoor dat je overal komt. Laat je kind naderhand de tandpasta uitspugen. Er hoeft niet met water gespoeld te worden. Dit kan de werking van fluoride verminderen.

Sommige kinderen vinden tandenpoetsen niet fijn, waardoor het een uitdaging wordt. Maak je geen zorgen, dit is heel natuurlijk. Probeer er een spelletje van te maken of laat ze in de spiegel kijken. Het belangrijkste is dat je doorzet, zodat ze er op een gegeven moment aan gewend raken.

Het advies is om kinderen van 0-6 jaar onder begeleiding te laten poetsen. Voor een optimale bescherming raden tandartsen aan om niet na te spoelen met water. Ook helpt het om het aantal eet- en drinkmomenten te beperken tot 7 per dag. Verder is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan en de tandenborstel tijdig te vervangen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Tandpasta

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Tube: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 7 OTHER

   Over de fabrikant

   Prodent

   www.unilever.com

   www.prodent.nl

   Contactgegevens:

   www.unilever.com
   Unilever Dept ER
   Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.