Chinese noodles met saucijs

Chinese noodles met saucijs

Jumbo

Op zoek naar een lekker recept? Maak Chinese noodles met gehakt. We leggen stap voor stap uit hoe je dit gerecht bereidt.

20 min bereiden

Hoofdgerecht

4 personen

851 kcal/pp

(0)

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 schuimspaan

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chinese noodles met saucijs op tafel.

  1. Snijd de saucijzen open, verwijder het vel en breek het vlees in kleine stukjes. Verhit 2 el olie in een wok en bak het vlees in 10 min. knapperig. Snijd de bosuitjes in dunne schuine ringetjes en houd apart.
  2. Verhit 4 el olie in een ruime koekenpan en bak 4 spiegeleieren. Schep tijdens het bakken de hete olie over het ei zodat het rondom knapperig wordt. Breek intussen de noodles in grove stukken en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Schep het vlees met de schuimspaan uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Roerbak in het bakvet de Chinese wokgroente met de helft van de bosui in 5 min. beetgaar.
  4. Giet de noodles af en spoel kort onder koud stromend water. Schep de noodles met het vlees door de groente. Schenk er de ketjap bij en roerbak 1 min. op hoog vuur. Verdeel de roerbak over 4 borden. Leg er het knapperige eitje op en garneer met de rest van de bosui.

Tip! Lekker met gebakken uitjes en sambal.

eet smakelijk