Laden...

Rexona Men Anti-transpirant Spray Cobalt Dry 150ml

Rexona Cobalt Dry Anti-transpirant voor mannen, geavanceerde bescherming tegen zweet en lichaamsgeur.

•Rexona Cobalt Dry Anti-transpirant, tot 48 uur bescherming tegen zweet
•Met de verkwikkende geur van mint en musk
•Blijf fris de hele dag door
•Deodorant spray met MotionSense-technologie
•Dermatologisch getest en alcohol vrij deo
•Rexona Cobalt Dry voor mannen, langdurige werking tegen nare geurtjes

Rexona Men Cobalt Dry anti-transpirant deodorant spray 150 ml is geformuleerd om tot 48 uur bescherming te bieden tegen zweet en geur, zodat je je de hele dag fris, droog en beschermd voelt. Deze anti-transpirant deodorant heeft een verkwikkende geur van mint en musk, waardoor je het vertrouwen hebt om de hele dag lang te blijven bewegen, terwijl je je fris en droog voelt.

Door de unieke MotionSense-technologie geeft deze anti-transpirant deodorant frisheid bij iedere beweging. Microcapsules hechten zich aan de huid en barsten open door de wrijving van beweging, waardoor er een krachtige uitbarstingen van de frisse geur wordt afgegeven, om jou het vertrouwen te geven om je dag naar een hoger niveau te tillen.

Dus, iedere stap en sprint komt met een stimulerende boost. Met bescherming tot 48 uur lang zullen zweet en geur jou niet in de weg staan. Je kunt blijven gaan naar waar jij wilt zijn, en dan nog iets verder. Voel je fris. Voel je energiek. Voel je overal op voorbereid. Sta op. Kom in beweging.

Hoe te gebruiken: Schud de Cobalt Dry anti-transpirant deodorant bus eerst goed. Houd de deodorant dan 15 centimeter van je onderarm en spray gelijkmatig onder de oksels in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met de ogen en een beschadigde huid.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Veiligheid

  ZEER LICHT ONTVLAMBAAR Voorzorgsmaatregelen: Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de richting van de ogen spuiten. Vermijd opzettelijk inademen. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Niet spuiten op een afstand kleiner dan 15cm van de oksel. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Niet op geïrriteerde of beschadigde huid spuiten.

   Over de fabrikant

   Rexona

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER
   Wirral CH63 3JW UK
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.