Laden...

Rexona Women Anti-transpirant Spray Cotton Dry 150ml

Voel je zeker met Rexona Cotton Dry Anti-transpirant; 48 uur durende bescherming tegen zweet en lichaamsgeur.

- Rexona Cotton Dry Anti-transpirant, geïnspireerd door fris gewassen katoenen lakens
- Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur
- Beweeg met zelfvertrouwen dankzij de unieke MotionSense-technologie
- Voel je droog en schoon met Cotton Dry deodorant
- Dermatologisch getest en alcoholvrij
- Rexona, daar kun je op vertrouwen

Voel je zeker met Rexona Cotton Dry Anti-transpirant voor vrouwen. Je voelt je zo comfortabel dat je het tempo op kunt voeren. Deze anti-transpirant beschermt je tot 48 uur tegen zweet en lichaamsgeur en houdt je dus comfortabel en fris terwijl je je beweegt. Voel je droog en schoon met een geur geïnspireerd door fris gewassen katoenen lakens.

MotionSense-technologie helpt je om je fris te voelen zodat je door kunt gaan tot na de finishlijn. Door deze technlogie blijven microcapsules achter op het huidoppervlak en worden deze geactiveerd door beweging. Wrijving maakt dat ze openbarsten als je beweegt, waardoor een explosie van een lichte, zuivere geur vrijkomt. Zo ben je beschermd wanneer je dat het hardst nodig hebt, daardoor voel je je zeker bij elke stap. Dus, stop met wachten. Kun jij de hele dag actief zijn zonder de makkelijkste weg te kiezen? Liften links laten liggen, de roltrap oprennen, naar het station lopen? Rexona Cotton Dry Anti-transpirant voor vrouwen beschermt tot 48 uur tegen zweet en lichaamsgeur. Het gaat de uitdaging aan als jij dat doet. Rexona, daar kun je op vertrouwen.

Hoe te gebruiken: Schud de Cotton Dry Anti-transpirant deodorant bus. Houd het 15 cm van je onderarm en spray gelijkmatig onder de oksels in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met de ogen en een beschadigde huid.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Veiligheid

  ZEER LICHT ONTVLAMBAAR Voorzorgsmaatregelen: Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de richting van de ogen spuiten. Vermijd opzettelijk inademen. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Niet spuiten op een afstand kleiner dan 15cm van de oksel. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Niet op geïrriteerde of beschadigde huid spuiten.

  Algemeen gerecycled - ALU

   Over de fabrikant

   Rexona

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER
   Wirral CH63 3JW UK www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.