REXONA Women Maximum Protection Deodorant Stick Clean Scent 45ml

Rexona Women Maximum Protection Clean Scent Deodorant biedt je de meest geavanceerde bescherming tegen transpiratie.

• Word 3x zo actief met Rexona Women Maximum Protection Clean Scent deo
• Anti-transpirant met de innovatieve Defence+ Technologie
• Vochtbescherming die tot 96 uur lang duurt
• Rexona Clean Scent pakt lichaamsgeur aan bij de oorzaak
• 3x meer bescherming dan onze reguliere anti-transpirant
• Voel je fris en schoon de hele dag door met Rexona

Rexona Women Maximum Protection Clean Scent Deodorant Stick is een anti-transpirant die speciaal is ontwikkeld om een zeer krachtige bescherming te bieden aan iedereen die het nodig heeft. Dankzij de langwerkende formule ben je tot 96 uur lang beschermd tegen overmatige transpiratie en nare geurtjes.

Maximum Protection bevat de Defence+ Technologie. Dit krachtige actieve bestanddeel kan het beste aangebracht worden voor het slapengaan. Op dit moment zijn je zweetklieren minder actief waardoor de formule kan reageren op de stoffen in je lichaam. Op deze manier ben je de volgende dag maximaal beschermd. De actieve bestanddelen van de Defence+ Technologie gaan de vorming van nieuw zweet tegen doordat ze een dikke beschermlaag over je zweetklieren leggen. Zo bestrijdt de anti-transpirant de vorming van nare geuren en overmatige transpiratie. De deodorant biedt dus drie keer zo veel bescherming dan onze reguliere anti-transpirant, waardoor jij je dag vol zelfvertrouwen tegemoet gaat.

De Rexona Maximum Protection Deodorant is verkrijgbaar in de vorm van een stick, zodat het gemakkelijk is aan te brengen en bevat een frisse geur. Naast de Defence+ Technologie bevat de crème zeer effectieve hydraterende bestanddelen die ervoor zorgen dat het een zachte deodorant is voor dagelijks gebruik. Voel je fris en schoon de hele dag door. Wil je lang genieten van droge en frisse oksels? Dan kun je op Rexona vertrouwen. Maximum Protection deodorant gaat namelijk niet alleen nare geurtjes tegen, maar ook transpiratievocht. Zo ga jij weer vol zelfvertrouwen de deur uit! Rexona. Blijf fris wat je ook doet.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Bewaren

  Droog bewaren.

  • Land van oorsprong: Filipijnen

  Over de fabrikant

  Rexona

  www.unilever.com

  Contactgegevens:

  Unilever Dept ER
  Wirral CH63 3JW UK
  www.unilever.com

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.