Robijn Bright Couture Wasverzachter 750 ml 30 Wasbeurten

Laat je betoveren door de exclusieve geur van Bright Couture. Deze wasverzachter is als een waar parfum voor je was. Robijn Bright couture is speciaal ontwikkeld voor de witte was.
• Speciaal ontwikkeld voor de witte was
• Luxe geur
• Beschermt je kleding tegen slijtage
• Bijpassende Bright Couture wasmiddel
• Goed voor 30 wasbeurten
• Deze wasverzachter is als een waar parfum voor je was

Dit is alweer het vijfde setje van de Robijn Collection. De Robijn Collection is een reeks wasmiddelen met bijbehorende wasverzachters, die geïnspireerd zijn door de laatste modetrends. Daardoor zien de flesjes er prachtig uit! Heb jij ook alle varianten al eens geprobeerd? De vorige edities zijn inmiddels niet meer weg te denken: Rose Chique, Paradise Secret, Carribbean Dream en Amour des Fleurs. Ieder hebben ze een heerlijke geur en een prachtig flesje. Dit is de eerste editie die speciaal geschikt is voor alle witte was! Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Robijn Color voor je gekleurde was, Robijn Stralend Wit voor al je witte was en Black Velvet voor de donkere en zwarte was. Fijne was wordt goed verzorgd met Robijn Fleur & Fijn wasmiddel, dat de kwetsbare vezels beter beschermt. En voor wolwas is een product nodig met een neutrale pH-waarde en zonder enzymen, zoals de Robijn Wol & Fijn. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met het wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • 5-15%: kationogene oppervlakte-actieve stoffen.
  • <5%: parfum, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, coumarin, limonene, benzisothiazolinone, DMDM hydantoin, methylisothiazolinone.

  Bereidingsmethode

  • Schenk direct in de doseerlade van je wasmachine.
  • Was en droog je handen na gebruik.
  • Schenk niet direct op het wasgoed.
  • Bewaren op kamertemperatuur.
  • Verdunnen is niet nodig.

  30 wasbeurten*
  *Gebaseerd op een dosering van 25ml.

  Voor de specifieke wasvoorschriften van het product verwijzen we je door naar de verpakking.

  Veiligheid

  Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.unilever.com

   www.robijndoetdewas.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product