Laden...

Robijn Dry Wash Spray Pink Sensation 200ml

Robijn Dry Wash Spray Pink Sensation neutraliseert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stoffen en herstelt de vorm van je kleding.

• Robijn Dry Wash Spray Pink Sensation verfrist je kleding tussen wasbeurten in
• De Robijn Dry Wash Spray neutraliseert nare geurtjes
• Haalt de kreukels uit je kleding
• De verfrissende spray verzacht de stoffen en herstelt de vorm van je kleren
• Geniet langer van je kleding zonder te wassen
• Voor 20-25 kledingstukken

We kennen het allemaal: in je kledingkast op zoek naar je favoriete blouse of jurk, maar deze ligt op de stoel in je slaapkamer. Al een keer gedragen en niet helemaal fris meer, maar ook niet vies genoeg om te wassen. Zou je hem nog een dag kunnen dragen? Met Robijn Dry Wash Spray Pink Sensation verfris je kleding tussen wasbeurten in. De spray neutraliseert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stof en herstelt de vorm. Je kleren ruiken en voelen alsof ze net uit de wasmachine komen en je kunt langer van je kleding genieten zonder te wassen.

Bijna de helft van de kleding die we wassen is niet vuil. Daarnaast is te vaak wassen schadelijk voor je kleding en is het zonde van de tijd en water.

Gebruik: 1. Spray: leg de kleding plat op bed en spray (20 cm afstand). 2. Wrijf glad: wrijf glad met je handen om kreukels te verwijderen. 3. Hang 5-10 minuten op en laat even opdrogen. En klaar om opnieuw te dragen.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Veiligheid

  Waarschuwing: Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. Buiten het bereik van kinderen houden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C / 122°F. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Bevat Benzisothiazolinone, Methylisothiazolone. Kan een allergische reactie veroorzaken. Sommige harde vloeroppervlakken kunnen glad worden wanneer het product wordt gespoten. Vermijd contact met geverfd hout, geverfd metaal, linoleum en marmer.

  Algemeen gerecycled - 41 - ALU

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.robijndoetdewas.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V. Postbus 160, 3000 AD
   Rotterdam.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.