Laden...

Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Color Pink Sensation 20 wasbeurten

Robijn Klein & Krachtig Color Pink Sensation vloeibaar wasmiddel houdt je was lang fris en mooi.

•Robijn Color Pink Sensation wasmiddel houdt je was lang fris & mooi
•Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
•Robijn Color Pink Sensation vloeibaar wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten
•Speciaal voor de bonte en gekleurde was
•Voor alle 30, 40 en 60 graden was
•Gebruik met Color Pink Sensation wasverzachter voor het lekkerste resultaat

Robijn Klein & Krachtig Color Pink Sensation vloeibaar wasmiddel heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de bonte en gekleurde was. Het wasmiddel bevat ingrediënten die ervoor de kleuren van je favoriete kleding lang mooi blijven. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Deze vloeibaar wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere-, witte- en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Color Pink Sensation K&K Vloeibaar Wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • <5%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, polycarboxylaten, fosfonaten, enzymen, zeep, parfum, benzyl salicylate, citronellol, hydroxycitronellal, limonene, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen. Bevat Isoeugenol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

  A.I.S.E. - Het industrie duurzaamheidskenmerk - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.unilever.com

   www.robijndoetdewas.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V., Postbus 160, 3000 AD Rotterdam.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product