Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Black Velvet 40 Wasbeurten

Robijn Klein & Krachtig Black Velvet vloeibaar wasmiddel helpt je donkere en zwarte kleding langer als nieuw te houden.

- Robijn Black Velvet vloeibaar wasmiddel is verrijkt met Black Serum
- Vloeibaar wasmiddel speciaal ontwikkeld voor de donkere & zwarte was
- Goed voor 40 wasbeurten per fles Robijn Black Velvet wasmiddel
- Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
- Klein & Krachtig Black Velvet is geschikt voor alle was tot op 60 graden
- Gebruik samen met Black Velvet wasverzachter voor je zwarte kleding

Robijn Klein & Krachtig Black Velvet vloeibaar wasmiddel heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de donkere en zwarte was. Het wasmiddel bevat Black Serum dat ervoor zorgt dat je favoriete kleding lang mooi blijft. Het houdt namelijk kleding in vorm, stoffen mooi van kleur en de stof mooi. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur en is goed voor 40 wasbeurten per fles. Robijn Black Velvet wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Black Velvet vloeibaar wasmiddel.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Black Velvet K&K Vloeibaar Wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • <5%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, polycarboxylaten, fosfonaten, enzymen, zeep, parfum, alpha-isomethyl ionone, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone
  • Bevat methylisothiazolinone, octylisothiazolinone.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen.

  A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.robijndoetdewas.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V., Postbus 160, 3000 AD Rotterdam.
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product