Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Color Paradise Secret 20 wasbeurten

Robijn Klein & Krachtig Color Paradise Secret wasmiddel, uit de exclusieve Robijn Collections lijn, zorgt voor een beetje paradijs in elke wasbeurt.

•Geniet van de heerlijke geur van Robijn Paradise Secret wasmiddel
•Vloeibaar wasmiddel uit de exclusieve Robijn Collections lijn
•Wasmiddel met een geconcentreerde formule, dus beter voor het milieu
•Robijn Color Paradise Secret houdt kleuren en kleding langer mooi
•Goed voor 20 wasbeurten
•Heerlijk in combinatie met Robijn Paradise Secret Wasverzachter

Robijn Color Paradise Secret is een vloeibaar wasmiddel uit de exclusieve Robijn Collections lijn. Met deze speciale botanische editie waan je je even in een paradijselijke omgeving en breng je een beetje paradijs in elke wasbeurt. Gebruik voor de lekkerste geur ook de bijpassende Paradise Secret wasverzachter. Wasverzachter beschermt je kleding. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. Paradise Secret is geschikt voor alle bonte en gekleurde was op 30, 40 en 60 °C. Deze fles is goed voor 20 wasbeurten.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Color Paradise Secret K&K Vloeibaar Wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • <5%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, polycarboxylaten, fosfonaten, enzymen, zeep, parfum, citronellol, hexyl cinnamal, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen. Bevat Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

  A.I.S.E. - Het industrie duurzaamheidskenmerk - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.unilever.com

   www.robijndoetdewas.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V., Postbus 160, 3000 AD Rotterdam.
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product