Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Spa Sensation 20 wasbeurten

Gebruik Robijn Spa Sensation vloeibaar wasmiddel, ideaal voor handdoeken en beddengoed. Voor een moment van perfecte spa beleving.

•Robijn Klein & Krachtig Spa Sensation wasmiddel met een luxe geur
•Intense geur, verrijkt met essentiële oliën van eucalyptus en lavendel
•Ideaal wasmiddel voor handdoeken en beddengoed
•Goed voor 20 wasbeurten
•Vloeibaar wasmiddel met geconcentreerde formule, dus beter voor het milieu
•Gebruik ook Robijn Spa Sensation wasverzachter voor de perfecte geurmatch

Ontsnap uit de dagelijkse drukte en ervaar wellness in je was met Robijn Klein & Krachtig Spa Sensation wasmiddel. De unieke formule is verrijkt met essentiële oliën van eucalyptus en lavendel, een intense geur voor de perfecte spa beleving. Dit zijn eeuwenoude ingrediënten die helpen lichaam & geest te ontspannen en revitaliseren. Ideaal voor handdoeken en beddengoed. Robijn Spa Sensation is verkrijgbaar in wasmiddel en wasverzachter, die samen zorgen voor de perfecte spa beleving. Deze fles vloeibaar wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Color Vloeibaar Wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen.
  • <5%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, polycarboxylaten, fosfonaten, enzymen, zeep, parfum, coumarin, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen. Bevat Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

  A.I.S.E. - Het industrie duurzaamheidskenmerk - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.robijndoetdewas.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V., Postbus 160 3000 AD Rotterdam.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product