Laden...

Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Stralend Wit 20 wasbeurten

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit vloeibaar wasmiddel met White Serum is speciaal ontwikkeld voor de witte was en houdt kleding lang mooi.

•Met Robijn Stralend Wit met White Serum geniet je van prachtig wit wasgoed
•Speciaal ontwikkeld voor de witte was
•Dit vloeibaar wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten
•Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
•Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat
•Klein & Krachtig Stralend Wit is geschikt voor alle was tot op 60 graden

Met het vernieuwde Robijn Stralend Wit wasmiddel met White Serum geniet je langer van prachtig wit wasgoed. Het White Serum zorgt ervoor dat kleuren langer mooi blijven, omdat het pullen en pluizen uit kleding verwijdert. Zo kun je langer genieten van stralend schone, witte was. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Robijn Jasmijn & Sandelhout wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Stralend Wit vloeibaar wasmiddel. Deze fles vloeibaar wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere-, witte- en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Stralend Wit K&K Vloeibaar Wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • <5%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, enzymen, fosfonaten, polycarboxylaten, optische witmiddelen, zeep, parfum, citronellol, geraniol, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone
  • Bevat methylisothiazolinone, octylisothiazolinone.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen.

  A.I.S.E. - Chartermedlem - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.unilever.com

   www.robijndoetdewas.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V., Postbus 160, 3000 AD Rotterdam.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product