Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color 22 wasbeurten

Robijn Color vloeibaar wasmiddel voor alle bonte en gekleurde was. Wast schoon en fris en is verrijkt met CareSerum.

•Robijn Color vloeibaar wasmiddel voor alle bonte en gekleurde was
•Robijn Color wasmiddel bevat een unieke formule met CareSerum
•Houdt je was lang fris en mooi
•Goed voor 22 wasbeurten
•Ook beschikbaar in geconcentreerd wasmiddel
•Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter voor een heerlijke geurmatch

Robijn Color vloeibaar wasmiddel bevat CareSerum, een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de bonte en gekleurde was. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Color vloeibaar wasmiddel. Deze fles vloeibaar wasmiddel is goed voor 22 wasbeurten.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Vloeibaar wasmiddel

  Ingrediënten

  • 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • <5%: enzymen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum, polycarboxylaten, zeep, butylphenyl methylpropional, citronellol, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Bevat Benzisothiazolinone, Octylisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.robijndoetdewas.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V. Postbus 160, 3000 AD Rotterdam
   www.robijndoetdewas.nl
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product