Laden...
...loading
Robijn Wasmiddel Capsules Black Velvet 15 Wasbeurten Productfoto 72x72
Robijn Wasmiddel Capsules Black Velvet 15 Wasbeurten Productfoto 72x72
1+1 gratis
Geldigvan
01-01t/m28-01
Robijn Wasmiddel Capsules Black Velvet 15 Wasbeurten Productfoto 360x360

Robijn Wasmiddel Capsules Black Velvet 15 Wasbeurten

750
405 g (0,50/stuk)

Robijn Black Velvet 3 in 1 wasmiddel capsules wassen je donkere was schoon en houden je kleding lang mooi met de heerlijke geur van Robijn.
• Robijn capsules Black Velvet speciaal voor de zwarte was
• Houdt kleding lang mooi
• Robijn capsules wassen je kleding stralend schoon, zonder donkere was te vervagen
• Robijn capsules laten je was heerlijk ruiken, zoals je van Robijn gewend bent
• Robijn capsules zijn makkelijk in gebruik
• Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn Beautiful Mystery wasverzachter

Robijn 3 in 1 wasmiddel capsules Black Velvet zijn speciaal ontwikkeld voor al je donkere was. Robijn capsules zijn makkelijk in gebruik en houden je kleding lang mooi. De nieuwe capsules wassen je kleding stralend schoon, zonder te vervagen. De was ruikt heerlijk, zoals je van Robijn gewend bent. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn Beautiful Mystery wasverzachter. Eventuele resten van capsules op kleding kunnen makkelijk verwijderd worden door met warm water af te spoelen. Voorwassen is niet nodig. Doe niet te veel was in de wasmachine. Tijdens het bewaren de capsules niet blootstellen aan hitte, vocht of zonlicht. Op deze capsules is een bitter smakende stof aangebracht zodat kinderen het niet per ongeluk op kunnen drinken. Was je handen na gebruik van capsules. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte. Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur. Het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol! Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt. Robijn: wat mooi is, moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen!

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  BLACK VELVET WASMIDDEL CAPSULES

  Ingrediënten

  • 15-30%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, zeep.
  • <5%: enzymen, parfum, fosfonaten, polycarboxylaten.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie: Een arts raadplegen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Bevat Tetrahydrolinalool, ROSE KETONE-3, Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - An A.I.S.E. voluntary sustainability initiative - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   UNILEVER NEDERLAND B.V.
   Postbus 160
   Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product