Laden...
Robijn Wasverzachter Spa Sensation 750 ml 30 Wasbeurten Productfoto 72x72
Robijn Wasverzachter Spa Sensation 750 ml 30 Wasbeurten Productfoto 72x72
Robijn Wasverzachter Spa Sensation 750 ml 30 Wasbeurten Productfoto 360x360

Robijn Wasverzachter Spa Sensation 750 ml 30 Wasbeurten

415
750 ml (5,53/liter)

Ontsnap even uit de dagelijkse drukte en ervaar wellness in je was. De unieke formule is verrijkt met essentiële oliën van Eucalyptus en Lavendel die helpen lichaam & geest te ontspannen.
• Spa geur
• Verrijkt met Essentiele Oliën van Eucalyptus en Lavendel
• Voor ontspanning van lichaam & geest
• Verzorgt je kleding en beschermt tegen slijtage
• Gebruik ook Spa Sensation wasmiddel voor de perfecte geurmatch
• Ideaal voor handdoeken en beddengoed

Ontsnap even uit de dagelijkse drukte en ervaar wellness in je was. De unieke formule is verrijkt met Essentiele Oliën van Eucalyptus en Lavendel, eeuwenoude ingredienten die helpen lichaam & geest te ontspannen en revitaliseren. Ideaal voor handdoeken en beddengoed. Robijn Spa Sensation is verkrijgbaar in wasmiddel en wasverzachter, die samen zorgen voor de perfecte Spa beleving.
Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Wasverzachter zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Genoeg redenen om je was niet alleen te verzorgen met wasmiddel, maar ook wasverzachter. Robijn Spa Sensation is verkrijgbaar in wasmiddel en wasverzachter, die samen zorgen voor de perfecte geurbeleving.
Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Robijn Color voor je gekleurde was, Robijn Stralend Wit voor al je witte was en Black Velvet voor de donkere en zwarte was. Fijne was wordt goed verzorgd met Robijn Fleur & Fijn wasmiddel, dat de kwetsbare vezels beter beschermt. En voor wolwas is een product nodig met een neutrale pH-waarde en zonder enzymen, zoals de Robijn Wol & Fijn. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met het wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.
Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.


Gebruiksaanwijzing:
• Voor alle was op 30-40-60-90℃
• Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte.
• Dit wasmiddel kunt u voor alle textielsoorten gebruiken, behalve wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol en Fijn.
• Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel.


Wastips:
• Sorteer je kleding op kleur en materiaal.
• Het beste kunnen bij elkaar horende kleurige artikelen bij elkaar gewassen worden om kleurverschil te voorkomen.
• Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact.
• Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.
• Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Robijn Color voor je gekleurde was, Robijn Stralend Wit voor al je witte was en Black Velvet voor de donkere en zwarte was. Fijne was wordt goed verzorgd met Robijn Fleur & Fijn wasmiddel, dat de kwetsbare vezels beter beschermt. En voor wolwas is een product nodig met een neutrale pH-waarde en zonder enzymen, zoals de Robijn Wol & Fijn.
• Stop je wastrommel niet te vol voor een schone en frisse was

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • 5-15% kationogene oppervlakte-actieve stoffen.
  • <5% benzyl salicylate, coumarin, limonene, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, DMDM hydantoin.

  Bereidingsmethode

  Voor de specifieke wasvoorschriften van het product verwijzen we je door naar de verpakking.

  Gebruik samen met Robijn Spa Sensation wasmiddel voor de lekkerste geur!

  Nooit direct op het wasgoed gieten.

  Bewaren

  Bewaren op kamertemperatuur.

  Veiligheid

  Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Robijn

   www.robijndoetdewas.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.