Sanex Men Active Control 48h Anti-Transpirant Deodorant Spray 200ml

Sanex Men Active Control Deodorant Spray is ontwikkeld met klei om 48 uur lang effectieve bescherming tegen transpiratie en geuren te geven. De spray bevat geen ethanol en helpt de natuurlijke pH waarde van je huid te herstellen.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Isobutane, butane, propane, aluminum chlorohydrate, cyclomethicone, dimethicone, parfum, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, dimethiconol

  Bereidingsmethode

  Alleen aanbrengen op gezonde huid en stop gebruik indien irritaties ontstaan. Schudden voor gebruik. Bij spuiten de spuitbus rechtop en 15cm van de huid houden. Laten drogen voor aankleden.

  Bewaren

  Buiten bereik van kinderen houden. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder staat onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50˚C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken.

  Veiligheid

  Zeer licht ontvlambaar. Houder onder druk: kan barsten bij verhitting. Buiten bereiken van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, warmte oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C.

   Over de fabrikant

   www.colgate.nl

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.