Laden...
Sanex Men Stress Response Deodorant Spray 200ml Productfoto ID Shot 72x72
Sanex Men Stress Response Deodorant Spray 200ml Productfoto Angled - Front, Top 72x72
Sanex Men Stress Response Deodorant Spray 200ml Productfoto Back of Pack 72x72
Sanex Men Stress Response Deodorant Spray 200ml Productfoto ID Shot 360x360

Sanex Men Stress Response Deodorant Spray 200ml

384
200 ml (19,20/liter)

Sanex Men Stress Response Spray biedt 48h bescherming tegen zowel lichaamsgeur, veroorzaakt door stress, als tegen transpiratie door fysieke inspanning.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Isobutane, butane, propane, aluminum chlorohydrate, cyclomethicone, dimethicone, parfum, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, dimethiconol, zinc oxide

  Bereidingsmethode

  Alleen aanbrengen op gezonde huid en stop gebruik indien irritaties ontstaan. Schudden voor gebruik. Bij spuiten de spuitbus rechtop en 15cm van de huid houden. Laten drogen voor aankleden.

  Bewaren

  Buiten bereik van kinderen houden. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder staat onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50˚C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken.

  Veiligheid

  Zeer licht ontvlambaar. Houder onder druk: kan barsten bij verhitting. Buiten bereiken van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, warmte oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product