Vers is ook écht vers

Groente, fruit, brood en vlees: iedere dag een winkel vol heerlijk vers. Vind je een product met de datum van vandaag? Dan krijg je het product gratis mee. Dit geldt niet voor de producten die we aanbieden onder “Samen minder verspillen”.

Houdbaarheidsgarantie

Bij Jumbo is alles heerlijk vers. Dat zie je en dat proef je. Versgebakken brood, knapperige groente, versbereide maaltijden, mals vlees en sappig fruit. Elke dag zorgen we voor verse groenten en fruit. Dat doen we samen met onze telers die de beste kwaliteit producten oogsten, waarna de producten met zorg en aandacht worden bewaard en naar onze winkels worden gebracht. Voor veel van onze Nederlandse producten geldt: wat we vandaag oogsten, ligt morgen in de winkel. Zo zorgen we ervoor dat onze producten altijd vers en dus lekker zijn. Als een product toch niet vers is, kun je het omruilen voor een vergelijkbaar product.

Onze producten zijn minstens tot en met morgen houdbaar

Vind je een product met de datum van vandaag dat we niet aanbieden onder "Samen minder verspillen”? Dan krijg je het product gratis mee. Dit geldt niet voor producten die uit onze eigen keuken komen (ultravers) of producten die één dag houdbaar zijn. De ultraverse producten zijn herkenbaar aan een “Vers bereid”- sticker. Bestel je verse boodschappen online? Dan laten we je altijd weten hoelang een product minimaal houdbaar is na levering. Zo is vers ook écht vers.

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vind je ondanks onze zorg in de winkel toch:

Een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee als dank voor je melding.  Een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvang je als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.

Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor bloemen en onze ultraverse producten uit onze eigen keukens die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals borrelschalen, vers belegde broodjes, pizza’s, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap en sushi. Deze producten herken je aan de “Vers bereid”-sticker.

Samen minder verspillen

Als onderdeel van onze missie om voedselverspilling te verminderen, vind je in de winkels producten met de datum van vandaag die we aanbieden onder “Samen minder verspillen”. Deze zijn uitgesloten van de houdbaarheidsgarantie.

Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse en kunnen we hierdoor niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken en kinderboerderijen.

Jumbo klantenservice

Stel je vragen over de 7 Zekerheden aan onze klantenservice. We helpen je graag!