Loading...

Productinformatie conform detergentenverordening (EG) 648/2004

Vanaf 8 oktober 2005 is in alle EU lidstaten de detergentenverordening (EG) 648/2004 van kracht. Deze verordening schrijft voor dat fabrikanten informatie over de ingrediënten van detergenten (afwasmiddelen, poetsmiddelen, reinigingsmiddelen, wasmiddelen en waspoeders) beschikbaar stellen op een website.

Op deze website zijn de productinformatiebladen (gegevensbladen) toegankelijk van onze huismerk detergenten in onderstaande pdf-bestanden. De ingrediënten zijn gerangschikt naar aanwezige concentratie in aflopende volgorde, startend met de hoogste concentratie.

Let op: op de verpakking staan bij de ingrediënten groepsnamen vermeld (o.a. anionogene oppervlakte-actieve stoffen). In bijgaande productinformatiebladen staan de groepsnamen niet vermeld, maar worden alle ingrediënten afzonderlijk benoemd. Op deze manier is in één oogopslag te zien wat er in het product zit.

Voor een verklaring van de gebruikte INCI-namen verwijzen wij u naar de volgende website:
http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/. Neem in geval van calamiteiten of dringende medische vragen contact op met uw huisarts.

Via de knop hieronder kun je de productinformatiebladen (in pdf) bekijken van de Jumbo detergenten.

Jumbo Huismerk Detergenten Gegevensbladen (PDF)