De Jumbo Academy

Leren in de praktijk

Aantrekkelijke leeraanbod

Werken, leren en groeien in de praktijk; dat is de Jumbo Academy. Vanuit een digitale leeromgeving en leslocaties in heel het land geven we vakgerichte opleidingen en trainingen aan medewerkers. We helpen hen succesvol te worden in hun job en bieden hen de kans zich te ontwikkelen met het meest aantrekkelijke leeraanbod in de Retail. Over onze 7 Zekerheden maar bijvoorbeeld ook over logistiek, samenwerken, leidinggeven en over specifieke productgroepen zoals brood of vleeswaren. Eén ding hebben de opleidingen en trainingen gemeen: klantgericht denken en handelen staan centraal.

Erkende mbo en hbo opleidingen

Binnen de Jumbo Academy kunnen medewerkers officieel erkende vakopleidingen volgen. Deze opleidingen worden verzorgd door ervaren vakmensen, die precies weten hoe we bij Jumbo werken. Voor deze opleidingen kunnen medewerkers een gecertificeerd mbo of hbo-diploma halen. We werken hiervoor samen met NCVB Bedrijfsopleidingen en Avans Hogeschool.

Jumbo Tech Campus

Jumbo wil de leidende omnichannel retailer in Nederland worden. Daarom hebben we in 2017 de Jumbo Tech Campus opgericht. Een moderne werk- en leeromgeving die ruimte biedt aan honderden digitale toptalenten. Zij leggen zich volledig toe op de ontwikkeling van klantvriendelijke digitale oplossingen voor bijvoorbeeld Jumbo.com en onze apps. Kanalen waarvan dagelijks miljoenen klanten gebruikmaken om online hun boodschappen te doen.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid