De organisatie
van Jumbo

Gezamenlijk doel

Jumbo wil daar zijn waar de klant is. Met de formules Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en Jumbo.com bouwen we weloverwogen aan een omnichannel propositie met name in Nederland en sinds 2019 ook in België. Met altijd één doel voor ogen: dat iedereen met plezier zijn boodschappen bij ons doet.

Jumbo is ook eigenaar van de foodserviceformule La Place, die vestigingen heeft in zowel Nederland als over de landsgrenzen. Daarnaast zijn we eigenaar van het voedings- en receptenplatform Smulweb, met meer dan drie miljoen unieke bezoekers per maand.

Organisatie

Onze organisatie kent twee bestuurslagen: de Raad van Commissarissen en de directie. De directie is verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het Meerjarenplan. Ton van Veen geeft als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding aan het directieteam.

Directieteam

Het directieteam bestaat uit Cees van Vliet (Operationeel directeur), Frances Franken (Commercieel directeur), Ralph Bertrand (Formule directeur), Tim Hehenkamp (Tech & Data directeur), Claire Saes (HR directeur) en Peter van Erp (Financieel directeur).

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van Koninklijke Jumbo Food Groep bestaat uit Karel van Eerd (voorzitter), Colette Cloosterman-van Eerd (vicevoorzitter), Ton van Veen, Antony Burgmans, Wilco Jiskoot, Jacqueline Hoogerbrugge en Piet Coelewij.

Jumbo is volledig in eigendom van de familie Van Eerd. De oprichter is president-commissaris Karel van Eerd.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid