De organisatie
van Jumbo

Gezamenlijk doel

Jumbo wil daar zijn waar de klant is. Met de formules Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt en Jumbo.com bouwen we weloverwogen aan een omnichannel propositie met name in Nederland en sinds 2019 ook in België. Met altijd één doel voor ogen: dat iedereen met plezier zijn boodschappen bij ons doet.

Jumbo is onderdeel van Koninklijke Jumbo Food Groep, waar ook foodserviceformule La Place onderdeel van uitmaakt. La Place heeft vestigingen in zowel Nederland als over de landsgrenzen.

Organisatie

Koninklijke Jumbo Food Groep kent twee bestuurslagen: de Raad van Commissarissen en de directie. De directie is verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het Meerjarenplan. Ton van Veen geeft als CEO leiding aan het directieteam.

Directie

Het directieteam van Koninklijke Jumbo Food Groep bestaat uit Cees van Vliet (operationeel directeur), Frances Franken (commercieel directeur), Ralph Bertrand (Formule directeur), Tim Hehenkamp (Tech & Data directeur), Claire Saes (HR directeur), Peter van Erp (financieel directeur), Alice Theunissen (directeur La Place).

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van Koninklijke Jumbo Food Groep bestaat uit Colette Cloosterman-van Eerd (president-commissaris), Antony Burgmans, Piet Coelewij , Jacqueline Hoogerbrugge en Wilco Jiskoot.

Koninklijke Jumbo Food Groep is volledig eigendom van de familie Van Eerd.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid