De sponsoractiviteiten van Jumbo

Sponsoring

Als familiebedrijf hecht Jumbo veel waarde aan de wereld om zich heen. Zo vinden we gezond leven belangrijk. Daarbij spelen gezond eten en (meer) bewegen een rol. Door schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma te sponsoren, willen we onze klanten inspireren om gezond te leven. Samen dragen we onze expertise op het gebied van gezondere voeding actief uit, ondersteunen we (jong) talent en sporen we onze klanten aan om meer te bewegen.

Naast het sponsoren van het schaats- en wielerteam ondersteunen we ook enkele andere projecten en activiteiten, zoals het KWF, KiKa en het Koningsontbijt bij de Koningsspelen. Ook ondersteunen we de Nederlandse Voedselbanken en af en toe een activiteit of actie op lokaal niveau. In de selectie wegen we de verschillende aspecten van ons duurzaamheidsbeleid mee.

Sponsorverzoeken

Dagelijks ontvangen we vele aanvragen voor het (financieel of in natura) ondersteunen van allerlei sympathieke doelen. Soms voor kleine dingen, zoals pakjes drinken voor een picknick op school, en soms voor grotere zaken zoals het hoofdsponsorschap van een sportclub.

Alle klanten zijn even belangrijk voor ons en helaas kunnen we niet alle aanvragen honoreren. Een van onze 7 Zekerheden is immers ‘Euro’s goedkoper’. We zijn daarom genoodzaakt keuzes te maken. Benieuwd of we aan jouw sponsorverzoek tegemoet kunnen komen? Stuur een mailtje naar sponsoring@jumbo.com en we proberen binnen 2 weken op je verzoek te reageren.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid