Winkels & restaurants 

Welkom bij Jumbo

Winkels & restaurants

Jumbo heeft veel verschillende soorten winkels. We stellen de klant centraal en willen daar aanwezig zijn waar de klant is. Klanten wisselen gemakkelijk tussen de manieren waarop zij hun boodschappen doen. Daarom kiest Jumbo ervoor om haar klanten via verschillende kanalen een ruime keuze te bieden. Waar, wanneer en hoe ze maar willen.

Jumbo Supermarkten

In onze winkels bieden we klanten de beste service en een groot assortiment passend bij de lokale behoefte van klanten uit de buurt. We streven ernaar om iedere klant een bijzondere winkelervaring te geven. Dit doen we onder andere met onze 7 Zekerheden. En natuurlijk inspireren we onze klanten met suggesties voor lekkere en gezonde gerechten. Dit doen we met verschillende versconcepten van Jumbo en La Place en de beste producten uit het seizoen. Daarnaast kun je op jumbo.com terecht voor een nog breder assortiment en je bestelling ophalen bij onze Pick Up Points. De verschillende wensen en behoeften van onze klanten stimuleren ons om gericht aan oplossingen te werken: voor élke situatie, voor élke plaats, voor élk moment, en voor élk type klant.

Jumbo Foodmarkt

Foodbeleving speelt binnen Jumbo een belangrijke rol. In de Jumbo Foodmarkten komt het beste van Jumbo en La Place samen. Klanten vinden er alles op het gebied van lekker eten onder één dak. De Foodmarkten bieden een zeer uitgebreid assortiment, naast bijzondere en vernieuwende producten om klanten te inspireren en te verrassen.

In de La Place wereldkeukens bereiden koks en foodspecialisten verse sushi en pizza naast talrijke Aziatistische, Mexicaanse en Hollandse gerechten om mee te nemen of te nuttigen in de sfeervolle Foodcafé’s. Klanten kunnen er terecht voor een ontbijt, lunch of avondmaaltijd.

Daarnaast hebben de Foodmarkten een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland, waar seizoens- en streekproducten volop verkrijgbaar zijn. Ook kunnen klanten terecht voor lekkers uit de eigen bakkerij, zoals vers bereid La Place brood en verschillende soorten chocolade. Kortom, een plek waar boodschappen doen écht leuk wordt.

Jumbo City

Met de stadse gemakswinkels Jumbo City speelt Jumbo in op de verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen. Het zijn compacte winkels met veel gezonde, gemakkelijke en lekkere producten. Klanten kunnen er terecht voor zowel de snelle dagelijkse boodschappen als ook om meteen iets lekkers te eten & drinken, voor thuis of onderweg. Alle maaltijden en producten uit de bakkerij zijn afgestemd op de verschillende eetmomenten van de dag en je vindt er veel vernieuwende producten en merken. Zo komt de foodbeleving ook in deze winkels sterk naar voren.

Jumbo.com

Via Jumbo.com en de Jumbo app doen klanten gemakkelijk en snel boodschappen wanneer het hen uitkomt. We bezorgen boodschappen thuis en klanten kunnen ze ophalen bij een Pick Up Point in de buurt. Ook zakelijk boodschappen doen kan online bij Jumbo. Zo maken we boodschappen doen voor iedereen steeds makkelijker en leuker.

La Place

Sinds 2016 is La Place, met restaurants in zowel Nederland als over de landsgrenzen, onderdeel van Jumbo. La Place en Jumbo delen de ambitie om klanten het allerbeste op het gebied van food te bieden en hun verwachtingen daarmee te overtreffen. Vanuit de merkbelofte ‘Zo smaakt versgemaakt’ kiest La Place voor producten die direct van de bron komen. Gerechten zijn ontwikkeld vanuit de principes dagvers, natuurlijk, huisgemaakt, gezond én lekker. Met de combinatie van eigen recepturen en de beste ingrediënten zonder onnodige toevoegingen verovert La Place je keer op keer.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid