Loading...

Maak een sport
van lekker eten

Download nu gratis de Jumbo Foodcoach app

Download de app Ontdek de voordelen

Jumbo Foodcoach voor wielrenners

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Maak je eigen professionele voedingsplan Geef je lichaam op ieder moment van de dag de juiste voedingsstoffen Kies zelf de lekkerste recepten die passen bij jouw voedingsplan Haal makkelijk je boodschappen in huis

Download de Jumbo Foodcoach app

Met de Jumbo Foodcoach app krijg je voedingsadvies op maat om je doelen sneller te bereiken. De Jumbo Foodcoach app is beschikbaar voor iOS en Android en werkt perfect op je smartphone of tablet.

Ontdek Jumbo Foodcoach

De Jumbo Foodcoach app helpt je op een leuke en makkelijke manier een persoonlijk en gevarieerd voedingsplan samen te stellen.

Het belang van een voedingsplan

Je hebt een goed voedingsplan nodig om beter te presteren. 

Een voedingsplan voor jouw situatie

Je herstelt sneller na een training, houdt je weerstand op peil, bouwt meer spieren op en verlaagt de kans op blessures. 

Lekker en gevarieerd eten

Uit 600 unieke topsportrecepten maken we een selectie van recepten die passen bij jouw voedingsplan. Jij kiest zelf de lekkerste recepten.

Boodschappen snel in huis 

Maak makkelijk je boodschappenlijstje en doe je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Bekijk de video en download de app

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Doe mee aan de Strava Jumbo Foodcoach Challenge

Lukt het jou om 10.000 Kcal in een week te verbranden? Ga de uitdaging aan en wie weet win jij een professionele trainingsrit met de profs van Team Jumbo-Visma.

Is dat net te hoog gegrepen? Daag jezelf uit om 10.000 Kcal in 4 weken te verbranden en maak kans op 1 van de 25 Team Jumbo-Visma merchandise pakketten.  

Tip: laat Jumbo Foodcoach je helpen met een professioneel en persoonlijk voedingsplan.

Meld je aan Bekijk de actievoorwaarden >

Veelgestelde vragen

Wat is Jumbo Foodcoach?

Waarom komt Jumbo nu met Jumbo Foodcoach?

Wie kan Jumbo Foodcoach gebruiken?

Hoe kan ik mij laten coachen door Jumbo Foodcoach?

Waarom is het managen van mijn energiebehoefte per dag belangrijk?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over Jumbo Foodcoach aan onze klantenservice. We helpen je graag!

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800-0220161
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Over Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. Zonder plan is het bijna niet mogelijk om je lichaam op de juiste momenten van exact de goede hoeveelheid brandstof en bouwstenen te voorzien. Niet voor niks gebruiken alle wielrenners van Team Jumbo-Visma de app al sinds 2018 en boekten zij als superfans mede hierdoor fantastische resultaten in 2019.

Een goed voedingsplan is voor iedereen anders, omdat het persoonlijk is. Jumbo Foodcoach helpt je bij het bewaken van je energiebalans en coacht je hoe je voldoende koolhydraten en de juiste hoeveelheid eiwitten verspreid over een dag binnenkrijgt. Aan de hand hiervan kies jij de recepten waar jij zin in hebt en die passen bij jouw voedingsplan. Jumbo Foodcoach geeft jou de lekkerste en meest gevarieerde suggesties.

Je maakt je eigen boodschappenlijstje en doet je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Wil jij jouw persoonlijke FTP waarde berekenen? Doe dat met onze handige tool.