Loading...

Maak een sport
van lekker eten

Download nu gratis de Jumbo Foodcoach app

Download de app Ontdek de voordelen

Jumbo Foodcoach voor de fanatieke sporter

Jumbo Foodcoach geeft je een eigen weekmenu om meer resultaat uit het sporten te halen. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor fitnessers, wielrenners, hardlopers en hockeyers. Maak jij er met de app een sport van om lekker te eten?

Maak je eigen weekmenu aangepast op je sportschema. Geef je lichaam op ieder moment van de dag de juiste voedingsstoffen. Kies uit 600 unieke topsportmaaltijden of tover je eigen recept om tot een succesmaaltijd.
Meer over de recepten >
Haal makkelijk je boodschappen in huis.

Download de Jumbo Foodcoach app

Met de Jumbo Foodcoach app krijg je voedingsadvies op maat om je doelen sneller te bereiken. De Jumbo Foodcoach app is beschikbaar voor iOS en Android en werkt perfect op je smartphone of tablet.

Ontdek Jumbo Foodcoach

De Jumbo Foodcoach app helpt je op een leuke en makkelijke manier een persoonlijk en gevarieerd weekmenu samen te stellen.

Het belang van voeding

Je hebt een goed eetpatroon nodig om uit elke training het maximale resultaat te halen.

Een weekmenu voor jouw situatie

Je herstelt sneller na het sporten, houdt je weerstand op peil, bouwt meer spieren op en verlaagt de kans op blessures. 

Lekker en gevarieerd eten

Uit 600 unieke topsportrecepten selecteren we recepten die passen bij jouw voedingsplan. Of tover je eigen recept om tot een succesmaaltijd.

Boodschappen snel in huis 

Maak makkelijk je boodschappenlijstje en doe je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Zo tover je een eigen recept om tot een succesmaaltijd

Wist je dat je ook jouw eigen recepten toe kunt voegen in de app? Met wat kleine aanpassingen tover je jouw alledaagse gerecht om tot de perfecte sportmaaltijd.

Speel in de app met de verhouding van de ingrediënten. En zie hoe je scoort op de verschillende macronutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo geniet je nog vaker van je favoriete sportmaaltijd en kun je nog beter presteren. Ontdek snel hoe je dat doet.

Meer video's over voeding

Als je de smaak te pakken hebt en lekker aan het sporten bent, wil je natuurlijk wel het gewenste resultaat bereiken. Voeding is superbelangrijk om het beste uit je trainingen te halen. We leggen daarover het een en ander uit in een paar korte video's. Zo ontdek je wat je moet eten voor een goed spierherstel, welke voeding maag- en darmklachten voorkomt en wat eiwitten nou eigenlijk doen.

Bekijk alle video's

Veelgestelde vragen

Wat is Jumbo Foodcoach?

Waarom komt Jumbo nu met Jumbo Foodcoach?

Wie kan Jumbo Foodcoach gebruiken?

Hoe kan ik mij laten coachen door Jumbo Foodcoach?

Waarom is het managen van mijn energiebehoefte per dag belangrijk?

Voor welke sporten is de Jumbo Foodcoach app beschikbaar?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over Jumbo Foodcoach aan onze klantenservice. We helpen je graag!

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Over Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een eigen weekmenu om meer resultaat uit het sporten te halen. Zonder voedingsplan is het bijna niet mogelijk om je lichaam op de juiste momenten van exact de goede hoeveelheid brandstof en bouwstenen te voorzien. Niet voor niks gebruiken alle wielrenners van Team Jumbo-Visma de app al sinds 2018 en boekten zij als superfans mede hierdoor fantastische resultaten in 2019 en 2020. Goed nieuws: de app is nu ook beschikbaar voor fitnessers, wielrenners, hardlopers en hockeyers.

Een goed eetpatroon is voor iedereen anders, omdat het persoonlijk is. Jumbo Foodcoach helpt je spieren op te bouwen, sneller te herstellen na een training, je weerstand op peil te houden en de kans op blessures te verlagen. Jij kiest de recepten waar jij zin in hebt en die passen bij jouw voedingsplan. Jumbo Foodcoach geeft jou de lekkerste en meest gevarieerde suggesties.

Je maakt je eigen boodschappenlijstje en doet je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Wil jij jouw persoonlijke FTP-waarde berekenen? Doe dat met onze handige tool.

Wat zeggen sporters over Jumbo Foodcoach?

Met Jumbo Foodcoach weet ik precies wat mijn lichaam nodig heeft. Hierdoor zit ik met meer plezier op mijn fiets en verbeteren mijn prestaties.

Thomas Kanters
wielrenner

Jumbo Foodcoach helpt mij om mijn calorieverbruik en trainingsschema’s op elkaar af te stemmen. Zo word ik op een lekkere manier fit.

Ernst Dijkman
hardloper

Jumbo Foodcoach laat mij zien hoe belangrijk voeding is om beter te presteren. Het leukste vind ik om mijn favoriete gerecht om te toveren tot de perfecte sportmaaltijd.

Sjoukje van den Boom
hardloper

Sinds ik Jumbo Foodcoach gebruik heb ik geen hongerklop meer gehad tijdens het trainen. Sterker, ik merk dat ik mijn trainingen met veel energie kan afwerken.

Daan Grosemans
wielrenner 

Wil je jouw sportprestaties verbeteren en tóch lekker eten tijdens de barbecue? Dat kan met de Foodcoach recepten van Jumbo. De Jumbo Foodcoach maaltijden voldoen precies aan de voedingsbehoefte van jouw lichaam aan het begin van de avond, voor of na een training. 

Lees verder >

Is brood nu gezond of niet? Er bestaan veel fabels en feiten over brood, maar één feit is dat brood voor sporters een nodige bron van koolhydraten en vezels is.

Lees verder >

Zes recepten gebaseerd op de verse oogst van het voorjaar. Deze zes recepten dienen als suggestie voor een dagmenu: voor elk eetmoment één recept.

Lees verder >

Hoe ziet het ideale eetpatroon eruit als je lekker veel sport? Hoeveel eetmomenten heb je dan nodig? Wat kun je dan het beste eten? Dat laten we in 5 stappen aan je zien.

Lees verder >

Hoe kun jij nou slim boodschappen doen en makkelijke gezonde recepten vinden? Daar helpt de Jumbo Foodcoach app bij. Ontdek de voordelen van deze handige app.

Lees verder >

Als je genoeg energie hebt, haal jij het maximale uit je training. Maar hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie hebt als je op de fiets springt of je hardloopschoenen aantrekt?

Lees verder >

Twijfel jij of je voor of na het sporten te veel of te weinig hebt gegeten? Jumbo Foodcoach kan jou hierin adviseren. Zo helpt de app je om je energiebalans te managen.

Lees verder >

Een goed herstel na je training is minstens zo belangrijk als de training zelf. Alleen dankzij goed herstellen kun je jouw prestaties verbeteren. Ontdek de tips.

Lees verder >

Hoe krijg jij je weerstand op orde? Ontdek hoe jij optimaal bestand bent tegen virussen, bacteriën en ziekten. Het immuunsysteem doet zijn werk als je zoveel mogelijk gezond en gevarieerd eet.

Lees verder >

Wist je dat Tom Dumoulin 15 bidons leegdrinkt tijdens een zware etappe in de Tour de France? Net als voor Dumoulin is het voor jou blangrijk om voldoende te drinken tijdens het sporten.

Lees verder >