Loading...

Maak een sport
van lekker eten

Download nu gratis de Jumbo Foodcoach app

Download de app Ontdek de voordelen

Jumbo Foodcoach voor de fanatieke sporter

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor wielrenners en hardlopers. Andere sporten volgen.

Maak je eigen professionele voedingsplan Geef je lichaam op ieder moment van de dag de juiste voedingsstoffen Kies uit 600 unieke topsportmaaltijden of tover je eigen recept om tot een succesmaaltijd Haal makkelijk je boodschappen in huis

Download de Jumbo Foodcoach app

Met de Jumbo Foodcoach app krijg je voedingsadvies op maat om je doelen sneller te bereiken. De Jumbo Foodcoach app is beschikbaar voor iOS en Android en werkt perfect op je smartphone of tablet.

Ontdek Jumbo Foodcoach

De Jumbo Foodcoach app helpt je op een leuke en makkelijke manier een persoonlijk en gevarieerd voedingsplan samen te stellen.

Het belang van een voedingsplan

Je hebt een goed voedingsplan nodig om beter te presteren. 

Een voedingsplan voor jouw situatie

Je herstelt sneller na een training, houdt je weerstand op peil, bouwt meer spieren op en verlaagt de kans op blessures. 

Lekker en gevarieerd eten

Uit 600 unieke topsportrecepten maken we een selectie van recepten die passen bij jouw voedingsplan. Of tover je eigen recept om tot een succesmaaltijd.

Boodschappen snel in huis 

Maak makkelijk je boodschappenlijstje en doe je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Tover je eigen recept om tot een succesmaaltijd

Vanaf nu kun je jouw eigen recepten toevoegen in de app. Met wat kleine aanpassingen tover je jouw alledaagse gerecht om tot de perfecte sportmaaltijd.

Speel in de app met de verhouding van de ingrediënten. En zie hoe je scoort op de verschillende macronutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo geniet je nog vaker van je favoriete sportmaaltijd en kun je nog beter presteren. Ontdek snel hoe je dat doet.

Wil jij weten hoe jij je eigen recept omtovert tot een succesmaaltijd?

Bekijk deze en andere video’s en kom meer te weten over het immuunsysteem, eiwitten, betere weerstand en hoeveel je moet drinken tijdens en na het sporten. 

Bekijk meer video's

Doe mee aan de Strava Jumbo Foodcoach challenge

Feed en Speed: Het doel van de Feed your Speed challenge is om minimaal 70 kilometer te rennen. Gemiddeld verbrand je hiermee zo'n 5000 kilocalorieën, die natuurlijk ook weer moeten worden aangevuld. Ga de uitdaging aan en wie weet win jij samen met een (sport)maatje een workshop van een voedingsdeskundige van Jumbo Foodcoach. Samen maak je de lekkerste sportmaaltijden en krijg je de beste tips.

Is dat net te hoog gegrepen? Daag jezelf dan uit om minimaal 5.000 kcal in vier weken te verbranden en maak tien keer kans op gratis boodschappen. Hoe meer je verbrandt, hoe meer je terugkrijgt: elke gelopen kilometer levert één euro op. Dus heb je 121 kilometer gelopen, dan maak je kans op €121 aan lekkere, gezonde boodschappen.

Raadpleeg de Jumbo Foodcoach app voor de lekkerste recepten, deze zijn perfect afgestemd op jouw behoefte als hardloper.

Meld je aan Bekijk de actievoorwaarden >

Veelgestelde vragen

Wat is Jumbo Foodcoach?

Waarom komt Jumbo nu met Jumbo Foodcoach?

Wie kan Jumbo Foodcoach gebruiken?

Hoe kan ik mij laten coachen door Jumbo Foodcoach?

Waarom is het managen van mijn energiebehoefte per dag belangrijk?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over Jumbo Foodcoach aan onze klantenservice. We helpen je graag!

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Over Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. Zonder plan is het bijna niet mogelijk om je lichaam op de juiste momenten van exact de goede hoeveelheid brandstof en bouwstenen te voorzien. Niet voor niks gebruiken alle wielrenners van Team Jumbo-Visma de app al sinds 2018 en boekten zij als superfans mede hierdoor fantastische resultaten in 2019 en 2020.

Een goed voedingsplan is voor iedereen anders, omdat het persoonlijk is. Jumbo Foodcoach helpt je spieren op te bouwen, sneller te herstellen na een training, je weerstand op peil te houden en de kans op blessures te verlagen. Jij kiest de recepten waar jij zin in hebt en die passen bij jouw voedingsplan. Jumbo Foodcoach geeft jou de lekkerste en meest gevarieerde suggesties.

Je maakt je eigen boodschappenlijstje en doet je boodschappen bij een Jumbo winkel in de buurt of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Wil jij jouw persoonlijke FTP waarde berekenen? Doe dat met onze handige tool.