Loading...

Jumbo Mobiel

Gegarandeerd het langst bellen voor een lage prijs

Direct starten

Mobiel internet en SMS

Met mobiel internet van Jumbo Mobiel kun je onderweg snel je mail te checken, het nieuws te bekijken of  googelen. Jumbo Mobiel biedt mobiel internet aan met een downloadsnelheid van 25 Mbps. Voor mobiel internet heb je een telefoon nodig met GPRS en/of UMTS functionaliteit. Nieuwe klanten van Jumbo Mobiel ontvangen binnen 24 uur na het eerste telefoongesprek de instellingen voor mobiel internet via een gratis sms. Wil je voordelig internetten schaf dan een bundel aan.

Databundels

Je betaalt 25 cent per MB. Data op je Mobiel wordt bij Jumbo Mobiel extra voordelig afgerekend, per KB. Het zogenaamde PAYG tarief (Pay As You Go). Vanaf 30 april 2016 kunnen de databundels zowel in Nederland als binnen de gehele EU gebruikt worden.

Databundels Kosten Max aantal MB's Activatie Bundeltegoed opvragen
Data dagbundel 2,50 euro 100 MB *124# *124*001#
Data maandbundel 4,00 euro 200 MB *125# *125*001#
Data maandbundel 6,00 euro 400 MB *123# *123*001#

Je kunt een databundel activeren door, bij voldoende beltegoed, de activatiecode te versturen. De kosten worden dan van je beltegoed afgeschreven, en je MB verbruik gaat direct uit je nieuwe bundel.

Je databundel tegoed is op te vragen door het woord Saldo te sms'en naar 1266 of, voor bijvoorbeeld de 200 MB bundel, de code *125*001# in te toetsen, en dan de groene belknop.

Gebruik van mobiel internet buiten de EU kan tot hoge kosten leiden. Om vervelende verrassingen te voorkomen, adviseren we je gebruik van mobiel Internet in buiten de EU te minimaliseren.

SMS versturen en ontvangen

Met Jumbo Mobiel kun je direct sms’jes sturen en ontvangen. Het ontvangen van gewone sms’jes is altijd gratis, ook in het buitenland. Als je telefoon uit staat, wordt je bericht maximaal 72 uur bewaard. Kan het sms’je niet binnen 72 uur worden afgeleverd dan wordt deze automatisch verwijderd. Uiteraard kun je met Jumbo Mobiel ook binnen Nederland en in het buitenland sms’jes versturen.

Klantenservice Jumbo Mobiel

Voor vragen bel je 1200 met je Jumbo Mobiel en volg je het keuzemenu. Je wordt dan herkend als Jumbo klant. Met elke andere telefoon bel je: 06-12001200 (10 cent per minuut).

Algemene voorwaarden >

Vervangende simkaart aanvragen >