Jumbo Mobiel

Gegarandeerd het langst bellen voor een lage prijs

Direct starten

Beltegoed opwaarderen en opvragen

Opwaardeerkaarten

Bij alle Jumbo supermarkten zijn opwaardeerkaarten te koop. Na het afrekenen ontvang je een 16-cijferige opwaardeercode op je kassabon. Bel vervolgens met 1244, voor opwaarderen toets 9. Voer je opwaardeercode in en sluit af met een #. Je beltegoed wordt direct bijgeschreven.

Zoek jouw Jumbo winkel in de buurt

Hoe kan ik mijn prepaid opwaarderen?

Online opwaarderen
Je kunt ook gemakkelijk je beltegoed online opwaarderen. Via de website kun je je beltegoed uitkiezen. Vul je mobiele nummer en de betaalwijze in, en meteen daarna is je beltegoed opgewaardeerd. Ga naar online opwaarderen >
Periodiek opwaarderen
Je kunt bij Jumbo ook gebruik maken van periodiek opwaarderen. Bij periodiek opwaarderen wordt je beltegoed op een vast moment in de week of maand automatisch opgewaardeerd. Om hier gebruik van te maken moet je je eerst registreren. (Zie hieronder bij registratie).
Opwaarderen via SMS
Als je je geregistreerd hebt kun je ook via een sms opwaarderen. Voor sms-opwaarderen met 10 euro verstuur je een sms naar 1220 met daar in de tekst: Plus 10 1234. Waarbij 1234 de code is, die je ontvangt bij de eerste keer aanmelden en registratie.

Registratie voor opwaarderen via SMS of Periodiek

Om gebruik te maken van opwaarderen via sms of periodiek instellen, moet je bankrekening aan je mobiele nummer zijn gekoppeld. De verschuldigde bedragen zullen na de opwaarderingen automatisch van je bankrekening worden afgeschreven.

Bij de registratie wordt je gevraagd om éénmalig een Ideal betaling van 1 cent uit te voeren om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het betreffende bankrekeningnummer. Vervolgens wordt er éénmalig 1 cent van je bankrekening afgeschreven om te controleren of je rekening beschikbaar is voor incasso’s.

Je beltegoed is onbeperkt geldig, mits je eens in de 12 maanden opwaardeert. Doe je dat niet, dan wordt je beltegoed bevroren voor een periode van 1 maand. Wanneer je beltegoed bevroren is, kun je geen gebruik meer maken van diensten zoals bellen, sms’en en mobiel internetten. Je kunt wel gebeld worden (binnen Nederland), sms-berichten ontvangen en bellen naar het gratis nummer 1244 om op te waarderen.

Als je binnen 1 maand opwaardeert kun je weer gebruik maken van je oude beltegoed en van alle diensten. Doe je niets dan vervalt je beltegoed en je nummer. Als je beltegoed dreigt te verlopen, krijg je altijd een sms ter herinnering van Jumbo Mobiel.

Registreren Jumbo Mobiel
Klantenservice Jumbo Mobiel

Voor vragen bel je 1200 met je Jumbo Mobiel en volg je het keuzemenu. Je wordt dan herkend als Jumbo klant. Met elke andere telefoon bel je: 06-12001200 (10 cent per minuut).

Algemene voorwaarden >

Vervangende simkaart aanvragen >