Loading...

Jumbo Mobiel

Gegarandeerd het langst bellen voor een lage prijs

Direct starten

Starten met Jumbo Mobiel Prepaid

In de winkel vind je het Jumbo Mobiel startpakket voor slechts €4,95 euro. Hierin zit een prepaid Simkaart en €5,00 euro beltegoed. 
Als je een Jumbo prepaid startpakket hebt gekocht kunt je meteen starten.

Druk de simkaart voorzichtig uit de kaarthouder en plaats de simkaart in de telefoon. Bewaar de kaarthouder goed want hierop staat je telefoonnummer en je pukcode. ( De pukcode heb je nodig als je 3x de verkeerde pincode intoetst.) Je wordt gevraagd de pincode in te toetsen. De eerste keer is de pincode 0000. Vervolgens druk je op oké. Met de Jumbo prepaidkaart heb je meteen €5.- beltegoed. Met dit beltegoed kun bellen smsen en internetten maar niet  naar het buitenland bellen, beltegoed bundels kopen of te bellen naar bijv. 0900 of 0909 nummers. Hier voor moet je eerst opwaarderen met een opwaardeerkaart of online. Als je je telefoon de eerste keer hebt gebruikt, kunt je je beltegoed opvragen. Dit kan op 3 manieren opvragen:
1. Door *101# te bellen. Je ontvangt dan een bericht met je beltegoed.
2 Door het woord Saldo te sms’en naar 1266 (gratis), Je ontvangt dan een sms met je bel- en/of data tegoeden.
3. Door te bellen met 1244 en vervolgens 1 in te toetsen. Je beltegoed wordt dan vermeld.

We wensen je veel plezier met Jumbo Mobiel.

Klantenservice Jumbo Mobiel

Voor vragen bel je 1200 met je Jumbo Mobiel en volg je het keuzemenu. Je wordt dan herkend als Jumbo klant. Met elke andere telefoon bel je: 06-12001200 (10 cent per minuut).

Algemene voorwaarden >

Vervangende simkaart aanvragen >