Belangrijke informatie over onze winkels & online boodschappen doen

Lees meer over
Onze regels in de winkel Online boodschappen doen Veiliger winkelen

Onze regels in de winkel

Je bent klachtenvrij

Zo niet, laat dan iemand anders boodschappen voor je doen of winkel online

Instructies in de winkel

Respecteer de aanwijzingen van onze medewerkers

Betaal met pin/contactloos

Liever niet met contant geld betalen i.v.m. hygiëne

Online boodschappen doen

Meer klanten kiezen er nu voor om online boodschappen te doen op Jumbo.com en onze bezorg- en ophaalmomenten zitten snel vol. Het kan voorkomen dat onze service anders is dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om je goed van dienst te zijn.

Tip: wil je online boodschappen bestellen? Reserveer dan altijd eerst een bezorg- of ophaalmoment.

Veiliger winkelen

We willen benadrukken dat hygiëne bij Jumbo voorop staat. We nemen daarom de volgende maatregelen:

Hygiëne maatregelen bij online bestellingen
De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers bij het Pick Up Point en bezorgers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en kratten schoon te houden. Probeer bij bezorging/ophalen van je boodschappen zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.
Hygiëne maatregelen in de winkel

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Probeer zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact. Al onze medewerkers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien reinigen we voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en winkelwagentjes extra vaak om ze schoon te houden. Alle winkels zijn uitgerust met een hygiënezuil bij de entree, zodat klanten in de gelegenheid zijn zelf hun kar of mandjes schoon te maken. In alle winkels zijn er transparante plexiglas schermen opgehangen bij de lijnkassa, zelfscankassa en servicebalie.

Je kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om boodschappen doen bij Jumbo zo prettig en fijn mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor je klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

Doe je boodschappen veilig en sociaal