Route

Vind je weg naar Jumbo

Let op: met een navigatiesysteem kom je niet altijd precies uit op de plaats van bestemming, volg de borden of deze routebeschrijving.

Routebeschrijving

Vanaf de A2 (vanuit Amsterdam of Maastricht)
Op de rondweg van 's-Hertogenbosch neem je de afslag 21 richting Helmond en Veghel. Onderaan de afslag ga je bij de verkeerslichten links de N279 op richting veghel.

Vanuit de richting 's-Hertogenbosch
N279 volgen richting Veghel

Vanuit de richting Eindhoven/Uden
A50 volgen neem afslag 11 Veghel. Sla onderaan de afslag bij de verkeerslichten de N279 op richting Veghel. Deze blijven volgen.

Vanuit de richting Helmond
N279 volgen richting Veghel

Bestemmingen

Hoofdkantoor
Bij de afslag 3500-3700 sla je af richting het hoofdkantoor en ga je met de bocht mee naar links. Je ziet na ca 50 meter rechtsaf de bezoekersparkeerplaats. Op de bezoekersparkeerplaats van het hoofdkantoor zijn meerdere laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

De Amert 409 (Distributiecentrum)
Je volgt de richting De Amert Veghel 0-1500 en neemt de eerste afslag links na het tankstation. Deze weg rijd je helemaal door tot het einde, daar ga je linksaf. Om bij de ingang te komen neem je de afslag na 100 meter links (gedeelde toegang met Cehave) en rijd je door tot aan de slagboom van de personenauto parkeerplaats waar je je kunt melden via de intercom.

Routebeschrijving (PDF)